Iranian Agriculture News Agency

نگاهی به بازار ادویه جات ارگانیک تا سال 2022

نیمی از بازار ادویه ارگانیک در سال 2016، دراختیار منطقه آسیا-اقیانوسیه

در طول چند سال گذشته بازار جهانی ادویه جات ارگانیک شاهد تقاضا برای این محصول بوده است. به طوری که پیش بینی می شود که میزان افزایش تقاضا به 9.134 کیلو تن، با نرخ رشد مرکب سالانه 6.37 درصد از سال 2016 تا 2022 برسد.

نیمی از بازار ادویه ارگانیک در سال 2016، دراختیار منطقه آسیا-اقیانوسیه

در طول چند سال گذشته بازار جهانی ادویه جات ارگانیک شاهد تقاضا برای این محصول بوده است. به طوری که پیش بینی می شود که میزان افزایش تقاضا به 9.134 کیلو تن، با نرخ رشد مرکب سالانه 6.37 درصد از سال 2016 تا 2022 برسد.

به گزارش ایانا از سایت "مارکت ریسرچ فیوچر"، در حالی که برآورد شده میزان بازار جهانی ادویه جات ارگانیک با بیش از 50 درصد در سال 2016 ، در اختیار منطقه آسیا-اقیانوسیه بوده و پس از آن شمال امریکا در این رده بندی قرار گرفته است.

این در حالی است که هند، چین و ویتنام عمده تولیدکنندگان ادویه ارگانیک در منطقه آسیا و اقیانوس آرام به شمار می روند. البته لازم به یادآوری است که تولید ادویه جات منطقه براساس شرایط آب و هوایی و فصول سال انجام می شود.

همچنین گواتمالا و مکزیک عمده بازار ادویه جات ارگانیک در امریکای شمالی را در اختیار دارند. به این نکته باید اشاره کرد که پتانسیل قوی تولید و مصرف ادویه جات ارگانیک روی رشد بازار، در میان مناطق مختلف جهان تاثیرگذار بوده است.


در عین حال در سال 2016 ، بر اساس نوع ادویه جات ارگانیک، سهم بازار چیلی، در بازار ادویه جات ارگانیک به بیش از 50 درصد برآورد شده است و پس از آن سیر و زنجبیل قرار گرفتند. همچنین با توجه به محبوبیت تاریخی ، شناخت خانگی و استفاده روزانه، استفاده چیلی، سیر، زنجبیل در سطح جهانی افزایش یافته است.

در عین حال در سال 2016، عملکرد (خواص)، عطر و طعم ادویه ارگانیک بیشترین سهم را ، در حدود 75 درصد، به خود اختصاص دادند و رنگ ادویه در جایگاه بعدی قرار گرفت.

گفتنی است، ادویه جات برای طعم دادن و یا به عنوان چاشنی از زمان های قدیم استفاده می شده است. در عین حال عطر و طعم ادویه از از بخش های مختلف از گیاهان همچون ریشه، دانه، پوست و دیگر قسمت های گیاه مشتق می شود.

ترجمه: فرحناز سپهری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید