افزایش ۲۵ درصدی تولیدات خشکبار در آذربایجان غربی
مدیر صنایع کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به افزایش ۲۵ درصدی تولیدات خشکبار در استان بر اهمیت و ضرورت توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، به عنوان تکمیل کننده زنجیره تولید تاکید کرد.
مدیر صنایع کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به افزایش۲۵درصدی تولیدات خشکبار در استان بر اهمیت و ضرورت توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، به عنوان تکمیل کننده زنجیره تولید تاکید کرد .
به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی، پرویز تومرائی در خصوص تولید و فراوری میوه جات خشک در این استان اظهارکرد: گسترش صنعت خشک کنی می تواند موجب ارتقاء سطح بهره وری، ایجاد ارزش افزوده، افزایش درامد بهره برداران، افزایش ماندگاری محصولات کشاورزی و در نهایت تحقق توسعه اشتغال شود .
تومرائی با اشاره به تولید بیش از یک میلیون تن انواع میوه و کشمش در این استان و ماهیت فساد پذیری سریع آنها خاطر نشان کرد: در سال 95 حدود 8 هزار تن خشکبار از انواع میوه و کشمش در استان آذربایجان غربی تولید شده است بیش بینی می شود این رقم در سال جاری به 10 هزار تن افزایش یابد .
این مسئول افزود: عمده تولید کنندگان خشکبار در شهرستان های ارومیه، اشنویه، خوی، میاندواب و سلماس حضور دارند .
وی ادامه داد: مجوزهای صادر شده از سوی سازمان جهاد کشاورزی برای بهره برداری از طرح های خشک کنی تا کنون در حدود 57 واحد بوده است که تعداد 7 واحد از این طرحها به بهره برداری رسیده است .
مدیر صنایع کشاورزی جهاد کشاورزی استان افزود: آذربایجان غربی یکی از قطب های مهم تولید محصولات زراعی کشور است که رتبه اول سطح زیر کشت تولید سیب را دارد./
دیدگاه تان را بنویسید