رئیس انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی کشور در گفتوگو با ایانا خبر داد:
طرح کشت قارچ ترافل (دنبلان) در مرحله نهایی شدن/ واحدهای کوچک مقیاس در اولویت
طرح کشت قارچ خوراکی ترافل (دنبلان) با رویکرد جذب متقاضیان سرمایهگذاری برای تولید نهال تلقیح شده با قارچ ترافل و متقاضیان تولید قارچ ترافل آماده و در مرحله نهایی شدن است.
طرح کشت قارچ خوراکی ترافل (دنبلان) با رویکرد جذب متقاضیان سرمایهگذاری برای تولید نهال تلقیح شده با قارچ ترافل و متقاضیان تولید قارچ ترافل آماده و در مرحله نهایی شدن است.
رئیس انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی کشور امروز در گفتوگو با خبرنگار ایانا با بیان اینکه در این طرح واحدهای کوچک مقیاس اولویت دارند، گفت: در طرح کشت قارچ خوراکی ترافل (دنبلان) واحدهای کوچک مقیاس با سطح زمین مورد نیاز یکهزار و 500 متر و ظرفیت تولید 50 تن در سال توجه شده است به این ترتیب سرمایهگذاران با منابع مالی محدود نیز میتوانند در این طرح شرکت کنند.
علی صدیقپناه افزود: در مرحله نخست به حداکثر 10 واحد مجوز تأسیس و فعالیت داده میشود و پس از ارزیابی بازار و استقبال مصرفکنندگان تعداد این واحدها افزایش خواهد یافت.
وی تأکید کرد: در این طرح واحدهای که هم اکنون در زمینه تولید سایر انواع قارچهای خوراکی فعال هستند نیز میتوانند نسبت به دریافت مجوز و تأسیس سالن جدید برای کشت قارچ ترافل (دنبلان) اقدام کنند.
به کانال ایانا در تلگرام بپیوندید
رئیس انجمن پرورشدهندگان قارچ خوراکی کشور با اشاره به طرح وزرات جهاد کشاورزی برای تنوعبخشی به سبد قارچهای تولیدی کشور ادامه داد: طرح تولید این قارچ نیز مانند قارچهای شاهصدفی و شیتاکه، فلامولینا با هدف تنوع بخشی به ارقام قارچهای تولیدی در کشور تهیه و آماده شده است.
صدیقپناه قیمت احتمالی این نوع قارچ را برای مصرفکننده در ابتدا 10 تا 12 هزار تومان پیشبینی کرد و یادآور شد: در ابتدای ورود این نوع قارچ به بازار بهدلیل نوبرانه بودن قیمت بالایی خواهد داشت، اما به تدریج و با عرضه بیشتر قیمت آن متعادل و به هشتهزار تومان کاهش پیدا میکند.
وی در پایان با بیان اینکه در قارچ صدفی میزان برداشت 40 تا 50 درصد است، عنوان کرد: همچنین با توجه به تجربه پایین سرمایهگذاران در تولید این نوع قارچ پیشبینی میشود ظرفیت برداشت از واحدهای قارچ ترافل (دنبلان) 25 درصد باشد./
G-960522-01
دیدگاه تان را بنویسید