Iranian Agriculture News Agency

فشار خرده‌فروشان بر کشاورزان برای کاهش استفاده از آنتی‌بیوتیک در حیوانات/ تعهد برگر کینگ و تیم هورتونز (رستوران‌های فست‌فود) به کاهش استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها در خوراک جوجه‌هایشان

خرده فروشان برای کاهش استفاده از آنتی بیوتیک در حیوانات فشار بیشتری بر صنعت کشاورزی وارد کرده اند.

فشار خرده‌فروشان بر کشاورزان برای کاهش استفاده از آنتی‌بیوتیک در حیوانات/ تعهد برگر کینگ و تیم هورتونز (رستوران‌های فست‌فود) به کاهش استفاده از آنتی‌بیوتیک‌ها در خوراک جوجه‌هایشان

خرده فروشان برای کاهش استفاده از آنتی بیوتیک در حیوانات فشار بیشتری بر صنعت کشاورزی وارد کرده اند.

به گزارش ایانا از سایت "ایندیپندنت"، پروفسور پت وال از مرکز سلامت عمومی دانشگاه دوبلین گفت: "خرده فروشان اکنون از تامین کنندگان خواستار سوابق میزان آنتی بیوتیک مصرفی شان شده اند."

وی گفت: "آن ها باید یک روند رو به پایین برای استفاده از آنتی بیوتیک را نشان دهند و به همین دلیل است که ما در مورد استفاده از آنتی بیوتیک در مزارع بسیار دقیق هستیم."

براساس گزارش جدید اتحادیه اروپا، شواهد بیشتر نشان می دهد که بین استفاده از آنتی بیوتیک و افزایش مقاومت آنتی بیوتیکی ارتباط است.

واتینز اندروکیتیز، کمیسر اروپا در بخش بهداشت و ایمنی مواد غذایی ، گفت: "برای جلوگیری از مقاومت آنتی بیوتیکی، ما باید سه موضوع را در نظر بگیریم: انسان، حیوان و محیط زیست".

این درحالی است که گروهی از آنتی بیوتیک ها به نام پلی میکسین، از جمله کولیستین، که برای حیوانات خانگی استفاده می شوند، نیز در بیمارستان ها برای درمان عفونت های مقاوم به چند دارو مورد استفاده قرار می گیرند.

همچنین به تازگی، برگر کینگ و تیم هورتونز (رستوران های فست فود) متعهد شده اند تا استفاده از آنتی بیوتیک ها را در جوجه ها ی شان کاهش دهند.

در همین راستا ، رستوران Brands International Inc (رستوران چندملیتی فست فود) اعلام کرد قصد دارد تا در زنجیره های برگر کینگ و تیم هورتونز خود در ایالات متحده و کانادا تا پایان سال 2018، از آنتی بیوتیک ها در جوجه ها استفاده نکند.

عفونت های انسانی ناشی از باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک تهدیدی جدی برای سلامت جهانی به شمار می روند و تخمین زده می شود هر ساله حداقل 23 هزار امریکایی جان خود را دراین رابطه از دست می دهند، اگر چه تحقیق اخیر رویترز نشان داد که تعداد مرگ و میر ناشی از عفونت ها آنقدر زیاد است که قابل شمارش نیستند.

حدود 70 درصد از آنتی بیوتیک ها برای مبارزه با عفونت ها در انسان به بخش تولید گوشت و محصولات لبنی فروخته می شود. این درحالی است که محققان پزشکی نگران هستند که استفاده بیش از حد از این داروها در مزارع می تواند اثربخشی آن ها را در مبارزه با بیماری در انسان کاهش دهد.

ترجمه: فرحناز سپهری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید