Iranian Agriculture News Agency

در نشستی در دانشگاه هند مطرح شد؛

موسسات آموزش عالی به کشاورزی پایدار کمک می کنند

کمیساریای اداره درآمد و مدیر سابق موسسه ملی مدیریت سلامت گیاه گفت: "به غیر از راه حل های جدید، موسسات آموزش عالی می توانند با آموزش و تسهیل در زمینه استفاده از تکنیک های کشاورزی پایدار به کشاورزی پایدار و محیط زیست کمک کنند."

موسسات آموزش عالی به کشاورزی پایدار کمک می کنند

کمیساریای اداره درآمد و مدیر سابق موسسه ملی مدیریت سلامت گیاه گفت: "به غیر از راه حل های جدید، موسسات آموزش عالی می توانند با آموزش و تسهیل در زمینه استفاده از تکنیک های کشاورزی پایدار به کشاورزی پایدار و محیط زیست کمک کنند."

به گزارش ایانا از سایت "د هیندو"،ساتیاگوپال، به تازگی در نشستی که در زمینه "مهندسی اکوسیستم برای کشاورزی پایدار" در دانشگاه مادورای کامارج برگزار شد، بر کاهش استفاده از کودهای شیمیایی، آفت کش ها و استفاده از شیوه های ارگانیک تاکید کرد.

وی با اشاره به ابتکار دانشگاه مادورای کامارج برای پذیرش 400 روستا به طور مستقیم و از طریق دانشکده های وابسته آن برای کار در این زمینه، افزود: "دانشجویان می توانند روش ها را تغییر دهند و به کشاورزان برای استفاده از روش های مختلف جدید و اثبات شده در کشاورزی ارگانیک کمک کنند."

وی گفت: "درحالی که هند برای تامین امنیت غذایی، مجبور شده تا بیش از حد از مواد شیمیایی در کشاورزی استفاده کند و اکنون این واقعیت وجود دارد که این روش ها موجب آسیب زیست محیطی در دراز مدت، به ویژه برای سلامت خاک می شود."

باید به این نکته اشاره کرد که بسیاری از کشورها به سمت کشاورزی پایدار تغییر روش داده اند به طوری که بسیاری از این تکنیک ها ارزان و در دسترس هستند.

به عنوان مثال، روش بذر زیستی برنج (1) که با تلقیح قارچ، می تواند به عنوان قارچ کش بر روی بذرها عمل کند. مؤسسه ملی مدیریت بهداشت گیاه، با روش های مقرون به صرفه و آسان در این زمینه، به طور قابل توجهی عملکرد، مقاومت محصول را در برابر آفات و بیماری ها، افزایش داده است.

ساتیاگوپال گفت: "به طور مشابه، هرچند آزمایش خاک بسیار شایع است، اما کشاورزان به نتایج ارزیابی مقدار اوره و سایر کودهای مورد نیاز، تکیه نمی کنند. در عوض، آن ها از مقادیر زیاد کود استفاده می کنند. "

وی یادآور شد: "با انجام این کار، کشاورزان نه تنها هزینه زیادی متحمل می شوند بلکه استفاده از کودهای نیتروژن دار منجر به آلودگی و آفات بیشتری می شود. در نتیجه، کشاورزان باید از آفت کش بیشتری استفاده کنند."

ساتیاگوپال، به برخی تکنیک ها مانند استفاده از ورمی کمپوست، مایکوریزاسیون و مهندسی زیست شناسی که باید توسط کشاورزان مورد پذیرش قرار گیرد، اشاره کرد.

همچنین پی.پی.چلدورایی، معاون مدیراجرایی دانشگاه در سخنرانی خود تأکید کرد که دانشگاه تنها نباید به عنوان تولید کننده تحقیقات باشد ، بلکه باید تلاش می کند تا از این تحقیقات ، افراد روستایی و فقیرنشین ، سود ببرند.

ترجمه: فرحناز سپهری

پی نوشت:

1- Bio-priming : تکنیک جدید درمان دانه است که باجنبه های بیولوژیکی (تلقیح بذر با ارگانیسم های مفید برای حفاظت از دانه) و فیزیولوژیکی برای کنترل بیماری درگیر است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید