Iranian Agriculture News Agency

صنایع لبنی چین به سمت جلب اعتماد عمومی پیش می روند

چین در سال 2016، محصولات لبنی 19 کشور را برگشت داد/ شیر تازه در بسیاری از کشورها عمدتا به صورت محلی تولید می شود

یکی از مزارع لبنیات در منطقه جینشان شانگهای، با استفاده از روش های استاندارد تبدیل به یکی از شرکت های لبنی در مقیاس بزرگ چین شده است. جین دانجی، رئیس مزرعه جینشان با اشاره به این که شیر خوب باید از مکانی نزدیک به محل مصرف کنندگان عرضه شود، گفت: "واردات و صادرات فرآورده های لبنی جهان نشان می دهد که در بسیاری از کشورها شیر تازه عمدتا به صورت محلی تولید می شود."

چین در سال 2016، محصولات لبنی 19 کشور را برگشت داد/ شیر تازه در بسیاری از کشورها عمدتا به صورت محلی تولید می شود

یکی از مزارع لبنیات در منطقه جینشان شانگهای، با استفاده از روش های استاندارد تبدیل به یکی از شرکت های لبنی در مقیاس بزرگ چین شده است. جین دانجی، رئیس مزرعه جینشان با اشاره به این که شیر خوب باید از مکانی نزدیک به محل مصرف کنندگان عرضه شود، گفت: "واردات و صادرات فرآورده های لبنی جهان نشان می دهد که در بسیاری از کشورها شیر تازه عمدتا به صورت محلی تولید می شود."

به گزارش ایانا از سایت "چاینا دیلی"، این درحالی است که شیر وارداتی همیشه با کیفیت بالاتر نیست. چراکه به منظور طولانی تر کردن عمر مفید آن، برای حمل و نقل به مسیرهای دور، اغلب درجه حرارت فوق العاده بالا (و غیره) به شیر وارد می شود که در نتیجه مواد مغذی و آنزیم آن به حداقل می رسد.

وانگ جیاکی، مدیر مرکز بازرسی کیفیت تولید فرآورده های لبنی تحت وزارت کشاورزی، گفت: "سطح پروتئین فعال در شیرهای وارداتی کمتر از شیر های داخلی است، در سال 2016، حدود 154 بسته با 10 مارک مختلف از محصولات لبنی وارد شده از 19 کشور نتوانستند با استانداردهای ملی چین مطابقت پیدا کنند و در نتیجه برگشت داده شدند یا نابود شدند."

این موضوع به دلیل وجود مقادیر بیش از حد قارچ و باکتری ها کلی فرم ، بود که به دلیل افزودنی های غیر قانونی و یا منقضی شدن تاریخ ، در این محصولات یافت شد.

گزارش منتشر شده توسط انجمن لبنی چین و وزارت کشاورزی در ماه گذشته نشان داد که 99.8 درصد از شیر تازه ، در داخل کشور تولید شده و 99.5 درصد از محصولات لبنی براساس استاندارد در سال 2016 تایید شده اند.

این درح الی است که در مزرعه جینشان ، فایل های دقیق اطلاعات در مورد تاریخ هر گاو از تولد، وزن و سلامت ثبت می شود.

جین دانجی گفت: "استفاده از برنامه (اپلیکیشن ها) مدیریت اطلاعات پیشرفته به نظارت بر سلامت گاوها کمک می کند. و کارگران می توانند از طریق نوسانات داده ، رفتار غیر عادی و یا حتی بیماری را در مراحل اولیه تشخیص دهند."

در عین حال مزرعه دارای فرمول بندی برای خوراک سالم، ارائه تغذیه مطلوب برای گاو ها است .حتی در موج گرمای تابستان، بوی خوبی در مزرعه وجو دارد. چراکه با استفاده از ماشین آلات به جدا سازی زباله های جامد و مایع اقدام می شود. به طوری که مواد (زباله) جامد به کود و سوخت آلی تبدیل شده و مایعات به طور مستقیم به سیستم بازیافت فاضلاب شهر راه می یابند.

به گفته وی، متوسط ​​تولید شیر هر گاو از 6 تن به حدود 11 هزار تن در سال افزایش یافته است، همچنین به سطح کشورهای توسعه یافته رسیده است . در عین حال کیفیت شیر ​​تازه نیز از استانداردهای اتحادیه اروپا پیروی می کند.

جین دانجی گفت: "ما امیدواریم که که پس از سال ها تلاش مداوم، در نهایت بتوانیم از اعتماد و حمایت از مشتریان داخلی برخوردار شویم."

یکی از ساکنان شانگهای گفت: "من ترجیح می دهم شیر تازه تولیدی داخل کشور را خریداری کنم ، تا آنجا که من می دانم، زمان کوتاه از تولید تا مصرف ، باعث می شود تا تازگی و مواد مغذی شیر حفظ شود."

کائو مینگشی، معاون دبیر کل انجمن لبنی شانگهای، گفت :" برای حمل و نقل از کشورهای خارج و بازرسی گمرکی زمان ماندگاری طولانی تر برای محصولات لبنی وارداتی نیاز است؛ به طوریکه این کار هیچ مزایایی برای مصرف کنندگان به همراه ندارد." همچنین وی معتقد است که صنایع لبنی چین در مسیر درستی قرارگرفته است.

ترجمه: فرحناز سپهری

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید