Iranian Agriculture News Agency

روز علم ایران و آلمان در دانشگاه علم و صنعت برگزار می شود

معاون امور بین الملل دانشگاه علم و صنعت ایران گفت: روز علم ایران و آلمان برای گسترش همکاری های علمی دو کشور، دوم و سوم آبان جاری در این دانشگاه برگزار می شود.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علم و صنعت ایران، هادی شهریار شاه حسینی در مورد برنامه های این روز اظهار کرد: روز علم ایران و آلمان با حضور بیش از 40 نفر از روسای مرکز تحقیقاتی و دانشگاه ها، پژوهشگران و مسئولان وزارت فدرال آموزش و تحقیقات آلمان برگزار می شود.
وی ادامه داد: این مراسم در پی توافق وزارت علوم ایران و وزارت فدرال آموزش و تحقیقات آلمان در مورد برگزاری روز علم آلمان در ایران رخ می دهد و در روز اول تعدادی کارگروه و همایش تخصصی در دانشگاه علم وصنعت ایران برگزار شده و و در روز دوم بر اساس گروه بندی علمی صورت گرفته، اساتید دانشگاه های مختلف کشور آلمان در برخی دانشگاه های ایران حضور یافته و گروه های کاری متنوعی را شکل می دهند.
وی در گزارش اولین جلسه کارگروه ملی هماهنگی و پیگیری همکاری های علمی و بین المللی آلمان روز گذشته (یکشنبه) با حضور نمایندگان 25 دانشگاه کشور و مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برنامه های انجام شده برای برگزاری روز علم ایران و آلمان را تشریح کرد.
به گفته شاه حسینی این برنامه ها عبارتند از؛ راه اندازی وب سایت کارگروه، مکاتبه با دانشگاه های ایران برای برنامه ریزی برای تعیین نماینده ویژه هر دانشگاه و همکاری های علمی با آلمان، برگزاری چند نشست تخصصی و کارگاه موضوعی در مورد ارتباطات علمی با آلمان و هماهنگی با وزارت امور خارجه و رایزنی علمی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای اروپایی.
در ادامه معاون بین‌الملل دانشگاه علم و صنعت ایران، برنامه های پیشنهادی میان مدت و بلندمدت آتی برای پیشبرد همکاری های علمی دو کشور ایران و آلمان را توضیح داد و گفت: دانشگاه علم و صنعت ایران تمهیدات لازم برای توسعه همکاری های علمی دو جانبه با پژوهشگران و دانشمندان ایرانی و آلمانی در نظرگرفته و سامانه اطلاع رسانی همکاری های علمی دانشگاه های ایران و آلمان را ایجاد خواهد کرد.
وی افزود: راه اندازی سامانه همتایابی علمی میان پژوهشگران و اساتید ایرانی و آلمانی، تنظیم تقویم رخدادهای علمی ایران و آلمان و اجرای برنامه های تبادل پژوهشگران بین دانشگاه های علاقمند به همکاری مشترک، تنظیم برنامه حمایت مالی برای انجام پژوهش هایی در سطح عالی و ممتاز بین دو کشور، برنامه ریزی برای راه اندازی دوره های مشترک تحصیلات تکمیلی با هدف پیشبرد همکاری های پژوهشی بین دو کشور، برنامه ریزی برای ایفای نقش موثر در بخش آموزشی و پژوهشی پژوهش های کلان اجرایی بین دو کشور به همین منظور صورت خواهد گرفت.
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید