تولید 2000 تن مرغ بدون آنتیبیوتیک در اصفهان
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان گفت: سالانه 2 هزار تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان اصفهان تولید می شود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهانگفت: سالانه 2 هزار تن مرغ بدون آنتی بیوتیک در استاناصفهانتولید می شود.
به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان، زهرا فیضی در ارتباط با تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان اظهار کرد: سالانه در حدود هزار تا دو هزار تن مرغ بدون آنتی بیوتیک توسط 10 تا 20 مرغداری در استان تولید میشوند.
وی ادامه داد: مرغدارانی که شرایط تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک داشته باشند درخواست خود در این خصوص را ارائه میدهند تا کارشناسان دامپزشکی چند آزمایش تخصصی آب، تغذیه، خون و در نهایت گوشت مرغ تولید شده را انجام داده، در صورتی که شرایط تایید و مطابقت با استانداردها ارزیابی شد، مجوز صادر شود، بنابراین مجوز تولید مرغ آنتی بیوتیک برای هر دوره صادر میشود.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان عنوان کرد: مناطق با آب و هوای مناسب و تراکم کم در استان، همچون سمیرم، چادگان و فریدونشهر از شهرستانهایی هستند که برای پرورش مرغ بدون آنتیبیوتیک، ظرفیتهای بسیار زیادی دارند، به گونهای که امروز اکثر محصول مرغ تولیدی این شهرستانها بدون آنتی بیوتیک هستند./
دیدگاه تان را بنویسید