Iranian Agriculture News Agency

ایانا گزارش می دهد:

کاهش شاخص بهای میوه ها، سبزی جات و حبوبات در مردادماه 96 / رشد 11.7 درصدی شاخص گروه خوراکی ها و آشامیدنی ها

شاخص بهای گروه خوراکی ها و آشامیدنی ها، میوه ها، خشکبار، انواع سبزی‌جات و حبوبات در مردادماه سال جاری نسبت به ماه قبل کاهش یافت و گروه گوشت و لبنیات بیشترین میزان درصد رشد شاخص بها در مدت ذکر شده را به خود اختصاص دادند.

کاهش شاخص بهای میوه ها، سبزی جات و حبوبات در مردادماه 96 / رشد 11.7 درصدی شاخص گروه خوراکی ها و آشامیدنی ها

بر اساس آمار بانک مرکزی، شاخص کل گروه خوراکی ها و آشامیدنی ها در مردادماه سال جاری نسبت به ماه قبل 1.1 درصد کاهش و نسبت به ماه مشابه سال قبل 11.7 درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرنگار ایانا، بر اساس آمار واصله از بانک مرکزی، شاخص بهای گروه خوراکی ها و آشامیدنی ها در مردادماه 1396 نسبت به ماه قبـل معـادل 1.1 درصد کاهش داشت، این کاهش بیشتر ناشی از پایین آمدن شاخص بهای تعدادی از اقـلام و گروه ها مانند میوه های تازه ( به جز آلبالو و گیلاس، انـواع خرمـا و هندوانـه ) معـادل 15.2 درصـد، سبزی های تازه (به جز کاهو، گوجه فرنگی، قارچ و هویج) 3.9 درصد، حبـوبات ( بـه جـز لوبیـاچیتی ) 7.1 درصد، برنج ایرانی درجه یک 0.3 درصد، انواع ماهی (بـه جـز انـواع مـاهی آب هـای جنـوب 0.6 درصد و قند و شکر 0.2 درصد بوده است.

در این ماه شاخص بهای برخی از اقلام و گروه هـا مانند گوشت معادل 4 درصد، لبنیات و تخم پرندگان 5.1 درصد، کاهو 13.4 درصد، آشامیدنی ها 1.3 درصد، شیرینی، شکلات، مربا و عسـل 1.5 درصـد، آلبـالو و گـیلاس 4.9 درصـد، خشـکبار 1.1 درصد، انواع مـاهی آب هـای جنـوب 3.3 درصـد، روغـن هـا و چربـی هـا یک درصـد، قـارچ 8.7 درصد، بیسکویت، کیک و شیرینی خشک 1.3 درصد، گوجه فرنگـی 1.6 درصـد، انـواع بـرنج ( به جز برنج ایرانی درجه یک ) 0.3 درصد، فرآورده های سبزی 1.1 درصد، نمک و ادویه، سس ها و چاشنی ها و ترکیبات خوراکی 0.8 درصد و کنسرو ماهی 2.6 درصد افزایش داشت .

در مقایسه با ماه مشابه سال قبل شاخص بهای گـروه خـوراکی هـا و آشـامیدنی هـا معـادل 11.7 درصد افزایش نشان می دهـد. در گـروه مـذکور شـاخص بهـای گـروه خـوراکی هـا معـادل 11.7 درصد و گروه آشامیدنی ها 14.4 درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل افزایش داشـته اسـت.

همچنین شاخص بهای گروه مذکور پس از حذف نوسانات فصلی نسـبت بـه مـاه قبـل 0.5 درصـد افزایش داشت .







نمودار درصد تغییر شاخص کل گروه های خوراکی و آشامیدنی در مرداد 95


انتهای پیام/ H
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید