Iranian Agriculture News Agency

رتبه برتر هرمزگان در تولید محصولات خارج از فصل

80 هزار از اراضی کشاورزی هرمزگان به کشت محصولات زراعی اختصاص دارد که از این میزان، امسال 55 هزار هکتار به زیرکشت محصولات خارج از فصل می رود.

رتبه برتر هرمزگان در تولید محصولات خارج از فصل

80 هزار از اراضی کشاورزی هرمزگان به کشت محصولات زراعی اختصاص دارد که از این میزان، امسال 55 هزار هکتار به زیرکشت محصولات خارج از فصل می رود.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: سطح زیر کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان 80هزار هکتار است که ازاین سطح 55هزار هکتار به کشت سبزی و صیفی و مابقی گندم و کلزا اختصاص دارد.

سید حسین حسینی افزود: پیش بینی می شود از سطح 55هزار هکتاری سبزی وصیفی حدود 1میلیون و750هزار تن محصول تولید و روانه بازارهای هدف شود.

وی اضافه کرد: به دلیل اجرای مناسب طرح الگوی کشت، رعایت تاریخ کشت محصولات از سوی کشاورزان، تولید امسال نسبت به سال قبل 10درصد افزایش دارد.

حسینی خاطر نشان کرد: هندوانه ، بادمجان، سیب زمینی، گوجه، فلفل دلمه ای و پیاز از مهمترین محصولات خارج از فصل هرمزگان هستند.

این مقام مسئول اظهار کرد: هرمزگان در تولید محصول گوجه فرنگی و پیازخارج از فصل، رتبه اول در کشور را داراست.

حسینی خاطر نشان کرد: سطح زیرکشت پیاز امسال 9 هزارو 308 هکتار و فلفل 3 هزارو 800 هکتار و گوجه فرنگی 12 هزارو 825هکتار برنامه ریزی شده است.

وی گفت: محصولات تولید شده علاوه بر تامین نیاز داخلی کشور به کشورهای آسیای میانه، روسیه، افغانستان، اکراین و عراق صادر می شود.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید