بهره برداری از دستگاه خشک کن دانه هندوانه آجیلی
دستگاه خشک کن دانه هندوانه آجیلی در هر شبانه روز حدود پنج تن دانه را با کیفیت عالی و کاملا بهداشتی خشک کرده، در نهایت بوجاری و آماده کیسه گیری می نماید. قبل از استفاده از این دستگاه، دانه به روش سنتی خشک می شد که با توجه به زمان برداشت ( مهر و آبان) از معایب آن میتوان نیاز به سطح وسیع، آلودگی بالا، کاهش شدید خواص کیفی از جمله رنگ، ضایعات و کاهش شدید کیفیت در اثر بارندگی و ... را نام برد.
دستگاه خشک کن دانه هندوانه آجیلی که در قالب قرارداد پژوهشی بین مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خراسان رضوی و شرکت کشت و صنعت اسفراین وابسته به آستان قدس رضوی ساخته شد، پس از نصب و بهرهبرداری در محل شرکت کشت و صنعت اسفراین به تأیید نمایندگان این شرکت رسید و تحویل گرفته شد.
به گزارش ایانا از مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، دستگاه خشک کن دانه هندوانه آجیلی توسط دکتر حسین چاجی محقق بخش تحقیقات فنی و مهندسی استان خراسان رضوی و در کارگاه بخش، طراحی و ساخته شده است.
براساس این گزارش، دستگاه خشک کن دانه هندوانه آجیلی در هر شبانه روز حدود پنج تن دانه را با کیفیت عالی و کاملا بهداشتی خشک کرده، در نهایت بوجاری و آماده کیسه گیری می نماید. قبل از استفاده از این دستگاه، دانه به روش سنتی خشک می شد که با توجه به زمان برداشت ( مهر و آبان) از معایب آن می توان نیاز به سطح وسیع، آلودگی بالا، کاهش شدید خواص کیفی از جمله رنگ، ضایعات و کاهش شدید کیفیت در اثر بارندگی و ... را نام برد.
دیدگاه تان را بنویسید