نتایج حاصل از مطالعات انجام شده نشان داد:
مصرف 87 درصد منابع آبی مناطق خشک کشور برای تولید غذای مناطق با وضع آبی بهتر!
حدود 87 درصد منابع آبی مناطق خشک کشور برای تولید غذای سایر مناطق که از نظر منابع آبی وضعیت بهتری دارند، مصرف میشود.
حدود 87 درصد منابع آبی مناطق خشک کشور برای تولید غذای سایر مناطق که از نظر منابع آبی وضعیت بهتری دارند، مصرف میشود.
به گزارش خبرگزاری کشاورزی ایران (ایانا) از اتاق ایران، فاطمه کاراندیش، عضو هیئتعلمی دانشگاه زابل معتقد است شاید ایران در منطقه گرم و خشک واقع شده باشد اما ضعف مدیریتی فشارهای ناشی از کمبود آب را افزایش داده است.
وی با توجه به نتایج حاصل از مطالعات انجام شده از یک نوع بیتوجهی در سطح کشور به مکانیابی برای کشت محصولات مختلف اشاره کرد و گفت: طی تحقیقات صورت گرفته، متوجه شدیم در حدود 87 درصد منابع آبی مناطق خشک کشور برای تولید غذای سایر مناطق که از نظر منابع آبی وضعیت بهتری دارند، مصرف میشود.
کاراندیش ادامه داد: از طرفی طی این سالها به دلیل افزایش صادرات خشکبار که اغلب در مناطق خشک ایران کشت میشوند و درعینحال به آب زیادی هم نیاز دارند، در واقع در حال صادرات آب از مناطق بیآب کشور هستیم. این سیاستها نیاز به اصلاح دارد.
دیدگاه تان را بنویسید