Iranian Agriculture News Agency

9 ماده غذایی که بیشتر از پرتقال ویتامین C دارند؛

مواد غذایی دارای ویتامین C بالا

زمانی که درباره ویتامین C فکر می‌کنید، حتماً نخستین چیزی که به ذهنتان خطور می‌کند پرتقال است. اما مواد غذایی دیگری نیز می‌توان پیدا کرد که سرشار از ویتامین C باشد. در این مقاله قصد داریم به معرفی این مواد بپردازیم.

مواد غذایی دارای ویتامین C بالا

زمانی که درباره ویتامین C فکر می‌کنید، حتماً نخستین چیزی که به ذهنتان خطور می‌کند پرتقال است. اما مواد غذایی دیگری نیز می‌توان پیدا کرد که سرشار از ویتامین C باشد. در این مقاله قصد داریم به معرفی این مواد بپردازیم.


توت‌فرنگی

توت‌فرنگی حاوی ۸۵ میلی‌گرم از ویتامین C در هر پیمانه است. این ماده منگنز نیز دارد که به پایدار و ثابت بودن قند خون کمک می‌کند. فقط مطمئن شوید که توت‌فرنگی ارگانیک و طبیعی خریداری می‌کنید.


آناناس

آناناس حاوی ۷۹ میلی‌گرم از ویتامین C در هر پیمانه است. بر خلاف سایر میوه‌ها، آناناس حاوی مقادیر قابل توجهی از آنزیم بروملین است که به هضم پروتئین کمک می‌کند.


کلم قمری

کلم قمری حاوی ۸۴ میلی‌گرم از ویتامین C در هر پیمانه است. این ماده همچنین دارای خواص ضدسرطانی است. شما می‌توانید از کلم قمری در نودل‌ها استفاده کنید یا از آن در تهیه آش استفاده کنید.


انبه

انبه شیرین و آبدار حاوی ۱۲۲ میلی‌گرم از ویتامین C به ازای هر پیمانه است. این میوه همچنین منبع عالی از زیگزانتین است که یک آنتی‌اکسیدان قوی برای کمک به سلامت چشم است و آن را از اسیب اشعه‌های مضر نور خورشید حفظ می‌کند. شما می‌توانید از این میوه خوشمزه در اسموتی‌های خود استفاده کنید.


کلم بروکسل

کلم بروکسل حاوی ۷۵ میلی‌گرم از ویتامین C به همراه مواد مغذی مبارزه‌کننده با سرطان است.


کیوی

تنها دو عدد از کیوی‌های خوشمزه حاوی ۱۲۸ میلی‌گرم از ویتامین C است. تحقیقات انجام‌شده نشان می‌دهد که کیوی به خواب مناسب و خوب کمک می‌کند و کیفیت آن را بهبود می‌بخشد. این کار به‌خاطر سطح بالای سروتونین در این ماده است که نقش آغازکنندگی خواب را دارد.


پاپایا

همانند آناناس و انبه ، پاپایا نیز دارای ویتامین C بالایی است. یک عدد پاپایای کوچک تقریباً ۹۵ میلی‌گرم ویتامین C دارد. این ماده همچنین حاوی آنزیم پاپائین است که به کاهش التهاب کمک می‌کند.


فلفل دلمه‌ای

همه فلفل دلمه‌ای‌ها حاوی مقادیر بالایی از ویتامین C هستند. مقدار ویتامین C در فلفل دلمه‌ای سبز ۹۵ میلی‌گرم و در فلفل دلمه‌ای زرد ۳۴۱ میلی‌گرم است. همچنین این ماده کالری بسیار کمی دارد.


کلم بروکلی

یک پیمانه کلم بروکلی خام و خردشده حاوی ۸۱ میلی‌گرم ویتامین C به همراه ویتامین K است که برای سلامت استخوان‌ها و لخته شدن خون ضروری است./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید