Iranian Agriculture News Agency

جانشین معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی خبر داد:

فراهم نشدن شرایط افزایش تولید گوشت بوقلمون، به‌دلیل نا آگاهی مصرف‌کنندگان

مصرف سرانه گوشت بوقلمون پایین (۳۵۰ گرم) است و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۳۹۸ مصرف سرانه به 500 گرم برسد.

فراهم نشدن شرایط افزایش تولید گوشت بوقلمون، به‌دلیل نا آگاهی مصرف‌کنندگان

مصرف سرانه گوشت بوقلمون پایین (۳۵۰ گرم) است و پیش‌بینی می‌شود تا سال ۱۳۹۸ مصرف سرانه به 500 گرم برسد.

به گزارش ایانا از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان خراسان رضوی، جانشین معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی با بیان این خبر گفت: ماهانه حدود 120 تن گوشت بوقلمون در 37 واحد پرورش بوقلمون استان تولید و عرضه می‌شود، البته واحدهای مذکور توانایی تولید 250 تن گوشت بوقلمون را دارند.

محمد یاحقی افزود: متأسفانه به‌دلیل عدم آگاهی مصرف‌کنندگان از ارزش غذایی بالای گوشت بوقلمون و مصرف سرانه پایین این منبع پروتئینی (350 گرم)، شرایط افزایش تولید آن، هنوز محیا نشده است.

وی بیان کرد: پروتئین موجود در گوشت بوقلمون بیشتر از هر گوشتی است و دارای مقدار زیادی امگا3 و ویتامین‌های خانواده B ازجمله B1 ، B3 ، B6 و B12 است که از افسردگی و کم‌خونی و با باز کردن عروق از سکته جلوگیری می‌کند.

جانشین معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در پایان تأکید کرد: از دیگر خواص گوشت بوقلمون می‌توان به میزان کلسیم بالای موجود در گوشت بوقلمون اشاره کرد که برای کلیه افراد به‌ویژه خانم‌ها بسیار مفید است و باعث کاهش کلسترول و فشار خون می‌شود همچنین میزان عنصر روی در گوشت بوقلمون نیز باعث رشد خردسالان و تنظیم سن بلوغ افراد و جلوگیری از سرماخوردگی می‌شود، علاوه براین پروتئین موجود در گوشت بوقلمون باعث افزایش هورمون جنسی (تستوسترون) در مردان می‌شود./

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید