Iranian Agriculture News Agency

پدیده تقلب و فروش برنج به دولت؛

برنج مخلوط؛ یک روش تقلب در فروش محصولات کشاورزی

کشاورز نمونه لنگرودی در تماس با ایانا گفت: از دولت انتظار می رود تا هنگام نرخ گذاری خرید تضمینی، ملاحظه کیفیت مطبوع و ارگانیک بودن آن ها را داشته باشد.

برنج مخلوط؛ یک روش تقلب در فروش محصولات کشاورزی

کشاورز نمونه لنگرودی در تماس با ایانا گفت: از دولت انتظار می رود تا هنگام نرخ گذاری خرید تضمینی، ملاحظه کیفیت مطبوع و ارگانیک بودن آن ها را داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایانا، تیمور یحیی پور، کشاورز فرهنگی و بازنشسته و دبیر زیست شناسی، احساس مسوولیت نسبت به تولید برنج ارگانیک در 6 هکتار شالیزار خود واقع در "کمله" یکی از بخش های شهرستان لنگرود قائل است، در تماس با خبرنگار ایانا، با نگاه به رویکرد گذشته برنج های تولیدی که طعم و عطر خاص خود را داشتند، از افت کیفی برنج های تولیدی به دلیل استفاده بیش از سم و کود خبر داد و گفت: با این وجود تعیین نرخ 9100 تومان چه به لحاظ هزینه های کارگری و چه هزینه شخم و ... توجیه ندارد .

وی با بیان این که با این شرایط به طور قطع برنج های فروخته شده قطعا مخلوط است و تشخیص آن برای حتی کشاورزان دشوار است، اظهار کرد: در واقع برنج ارگانیک و کیفی با طعم خوب بیش از 10 هزار تومان باید باشد.

یحیی پور با بیان این که چون خودش عامل فروش است برنجی را به دولت نفروخته است، تصریح کرد: مراجعان به اینجانب برای خرید چون متقاضی برنج ارگانیک و با طعم و عطر خوب هستند، برنج خود را با نرخ بالاتر یعنی حدود 10هزار و 500 تومان تا 11 هزار تومان خریداری می کنند.

این کشاورز فعال در گیلان که نسبت به سایر شالیکاران گفت و گو کننده با ایانا دغدغه زیست محیطی پررنگی نشان می دهد، می افزاید: متاسفانه از آنجا که نگهداری از شالی ها بدون سم و کود شیمایی بسیار دشوارتر است، به ندرت می توان برنج با کیفیت در این شاخص ها را پیدا کرد.

وی در پایان اظهار امیدواری می کند تا دولت هنگام نرخ گذاری ها ملاحظه واقع بینی ها را داشته باشد و کیفیت مطبوع و ارگانیک بودن آن ها را نیز مد نظر بگیرد.
خبرنگار: علیرضاصفاخو


انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید