Iranian Agriculture News Agency

اختصاصی ایانا/ خوزستان

سفره خوزستانی‌ها پر گوشت می‌شود

گوسفند و گاو دو رگ بیشترین سهم را در تولید گوشت قرمز استان دارا است.

سفره خوزستانی‌ها پر گوشت می‌شود

گوسفند و گاو دو رگ بیشترین سهم را در تولید گوشت قرمز استان دارا است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سازمان با بیان این مطلب به خبرنگار ایانا در استان خوزستان اظهار کرد: در 9 ماهه ابتدایی سال جاری 31 هزار و 750 تن گوشت قرمز در استان تولید شد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 2 درصد افزایش داشته است.

محمد مشکورزاده افزود: گوسفند با 33 درصد و پس از آن گاو دو رگ به خصوص دورگ نژاد سیمنتال با 23 درصد بیشترین سهم را در تولید گوشت قرمز دارا است.

وی ادامه داد: گاو اصیل، گاو بومی و شتر از دیگر منابع تولید کننده گوشت قرمز در استان است.

مشکورزاده تصریح کرد: اجرای برنامه های اصلاح نژادی از قبیل توسعه گاوهای دو منظوره، استفاده از دام های پربازده ، بهبود مدیریت تغذیه دام و اعطای تسهیلات بانکی به دامداران از اهم تمهیدات و اقدامات صورت گرفته جهت افزایش تولید گوشت قرمز در استان است.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید