Iranian Agriculture News Agency

ترویج خواص آبزیان با استفاده از ظرفیت‌های نماز جمعه در آذربایجان شرقی

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از توزیع 2هزار نسخه تراکت ترویجی با موضوع "خواص آبزیان و نقش آنها در تأمین سلامت" در مراسم نماز جمعه نصر خبر داد.

ترویج خواص آبزیان با استفاده از ظرفیت‌های نماز جمعه در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، جواد گوزلی در حاشیه برگزاری مراسم نماز جمعه نصر در گفت‌وگو با خبرنگاران از توزیع دو هزار نسخه تراکت ترویجی با موضوع "خواص آبزیان و نقش آنها در تأمین سلامت" در مراسم نماز جمعه نصر در تبریز خبر داد و افزود: این اقدام در راستای توصیه‌های نماینده محترم ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، حضرت حجت‌الاسلام و المسلمین مطهری اصل، انجام شده است.

وی توضیح داد: در دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین مطهری اصل با مدیران سازمان جهاد کشاورزی استان، امام جمعه تبریز بر ضرورت افزایش مصرف آبزیان در میان اقشار مختلف جامعه تأکید داشت که به همین منظور و با توجه به نقش بی‌بدیل آبزیان در تأمین سلامت و تندرستی افراد، مدیریت شیلات و امور آبزیان با همکاری مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، اقدام به تهیه و توزیع این تراکت‌های ترویجی کرد.

وی با اشاره به نقش آبزیان در رژیم غذایی سالم و ضرورت آگاهی‌بخشی به جامعه در خصوص فواید مصرف ماهی، گفت: آبزیان منبعی غنی از پروتئین‌های با کیفیت، اسیدهای چرب امگا-3 و ویتامین‌های حیاتی هستند که می‌توانند به ‌طور مؤثری در کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی، بهبود عملکرد مغز و افزایش سطح سلامت عمومی جامعه تأثیرگذار باشند.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در ادامه تأکید کرد: توزیع این تراکت‌ها در نماز جمعه نصر فرصتی مناسب برای رساندن این پیام به گروه‌های مختلف اجتماعی بود، چرا که نماز جمعه به‌عنوان یکی از مراکز مهم اجتماعی و فرهنگی، بستری مؤثر برای ترویج فرهنگ تغذیه سالم است.

گوزلی همچنین خاطرنشان کرد: مدیریت شیلات استان با برنامه‌ریزی‌های منسجم، درصدد است تا در ماه‌های آینده اقدامات بیشتری در زمینه ترویج مصرف آبزیان و ارائه آموزش‌های لازم به عموم مردم و به‌ویژه جوانان و خانواده‌ها انجام دهد.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با ادامه این گونه فعالیت‌های ترویجی، شاهد افزایش مصرف ماهی و محصولات دریایی در سبد غذایی خانوارهای استان آذربایجان شرقی و ارتقای سطح سلامت جامعه باشیم.

 

خبرنگار: مهسا رمضانی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید