توسعه کشت زیره سبز با ارتقای مکانیزاسیون
توسعه مکانیزاسیون زیره سبز و رفع نواقص ماشینهای برداشت این محصول در دستور کار مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی قرار گرفت.
به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، قائممقام مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی در حاشیه ششمین جلسه کارگروه مکانیزاسیون گیاهان دارویی به خبرنگار ما گفت: با توجه به نواقصی که در ماشینهای برداشت زیره سبز مشاهده میشود، مقرر شد پس از انجام اصلاحات لازم، ماشینهای مذکور به طور عملی مورد ارزیابی دقیق قرار گیرند.
رسول سلگی افزود: پیشبینی میشود با ورود شرکتهای دانشبنیان برای بومیسازی ماشینهای برداشت زیره و انجام اصلاحات، سطح زیر کشت این محصول ارزشمند و کمآب در سنوات آینده افزایش یابد که این مهم موجب افزایش درآمد کشاورزان به خصوص در مناطق دیم خواهد شد.
وی اظهار داشت: هماکنون سطح زیر کشت در کشور ۲۵ هزار هکتار است و استانهای برتر تولید کننده این محصول به ترتیب خراسان رضوی، سمنان و خراسان شمالی میباشند.
دیدگاه تان را بنویسید