در همایش منطقهای فرهنگ سازی غذای حلال در تبریز مطرح شد:
غذایی که حلال نباشد به طور قطع بهداشتی هم نیست
مدیرکل دامپزشکی آذربایجان شرقی گفت: اسلام بر استفاده از فرآورده های بهداشتی و سالم تاکید کرده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان آذربایجان شرقی، امیرحسین بهداد، در همایش منطقهای فرهنگ سازی غذای حلال و اختتامیه دوره آموزش ناظرین شرعی و ذابحین منطقه ۳ کشوری، اظهار کرد: کنترل بیماریهای دام طیور و آبزیان و بیماری مشترک بین دام و انسان از طرف دیگر سلامت دام و طیور و سلامت و بهداشت غذایی از وظایف اصلی دامپزشکی است.
وی تاکید کرد: حلال بودن غذا و فرآورده های گوشتی سلامت و بهداشت آنها را به دنبال دارد در واقع غذایی که حلال نباشد به طور قطع بهداشتی هم نیست.
وی افزود: غذای حلال در روح و جسم انسان نیز تاثیرگذار است وقتی دام به روش اسلامی ذبح می شود به لحاظ فیزیولوژیکی کمترین آسیب و آزار را به دام می زند و کیفیت آن را حفظ می کند.
دیدگاه تان را بنویسید