برگزاری دوره آموزشی و ترویجی طبخ ماهی در شهرستان جلفا
دوره آموزشی و ترویجی طبخ ماهی در شهرستان جلفا برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان آذربایجان شرقی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جلفا گفت: این دوره آموزشی با هدف ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و با تدریس کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان و با حضور 35 نفر از تسهیلگران و رابطین سلامت زن برگزار شد.
رضا عباسی بیان کرد: ترغیب و تشویق بانوان با ارائه آموزش روشهای صحیح و مناسب طبخ ماهی و گنجاندن این منبع غذایی بر سر سفره ایرانی بسیارحائز اهمیت است.
وی در ادامه با بیان اهمیت مصرف ماهی در رژیم غذایی خانواده ها افزود: با برگزاری این دوره ها فرهنگ مصرف ماهی و آبزیان در بین مردم تقویت می شود.
وی به نقش چربی موجود در ماهی ها در سلامت انسانها نیز اشاره کرد و گفت: ماهی و سایر آبزیان با دارا بودن بسیاری از مواد معدنی و ویتامین ها می توانند در صورت قرار گرفتن در سبد غذایی خانواده ها قسمت اعظم نیازمندی های تغذیه انسان را تامین کنند.
دیدگاه تان را بنویسید