Iranian Agriculture News Agency

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی گفت:

مراکز دانش بنیان، پیش نیاز تحول در عرصه کشاورزی هستند

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی گفت: مراکز دانش بنیان، پیش نیاز تحول در عرصه کشاورزی هستند.

مراکز دانش بنیان، پیش نیاز تحول در عرصه کشاورزی هستند

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، محمد کلامی با تبریک هفته جهاد کشاورزی به کشاورزان و همه فعالان این حوزه در مراسم افتتاح بزرگ‌ترین مرکز بیوتکنولوژی کشت بافت آذربایجان شرقی گفت: جهاد کشاورزی دو مأموریت مهم تأمین امنیت غذایی و تنظیم بازار کالاهای اساسی را بر عهده دارد که برای به سرانجام رسانیدن این مأموریت‌های باید از آن‌ها قدردانی کرد.

وی کشاورزی را حوزه‌ای نیازمند تزریق دانش دانست و افزود: اگر می‌خواهیم غذای موردنیاز مردم را تهیه کنیم باید از طریق دانش بهره‌وری را در این حوزه بالا ببریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به سنتی و معیشتی بودن بخشی قابل‌توجهی از کشاورزی استان، گفت: کشاورزی استان به‌شدت معیشتی است و شیوه‌های تولید ما بسیار سنتی است اما خوشبختانه در سال‌های اخیر در حوزه کشاورزی اتفاقات خوبی به وقوع پیوسته و سطح گلخانه‌های استان از 270 هکتار به 380 هکتار افزایش پیداکرده است.

کلامی ادامه داد: با راه‌اندازی یکی از بزرگ‌ترین مرغداری‌های کشور در استان در سال‌های آینده به صادرکننده مرغ در کشور تبدیل می‌شویم و می‌توانیم نیاز استان‌های هم‌جوار را نیز تأمین کنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی بیان کرد: کشاورزی زمانی ارزش دارد که با صرفه‌جویی در انرژی و آب همراه بوده و دانش‌بنیان باشد مرکز بیوتکنولوژی فرادا روکشت تبریز یکی از این مراکز است و امیدواریم دیگر مجموعه‌های کشاورزی نیز از این مرکز الگوبرداری کنند.

وی حوزه کشاورزی را یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم دانست که به همین خاطر توجه ویژه‌ای در آذربایجان شرقی به آن وجود دارد و ادامه داد: در منطقه یکانات، خداآفرین و شبستر چندین مگا پروژه در حال اجرا است که امیدواریم این اتفاقات شتاب توسعه صنعت کشاورزی در استان را افزایش دهد.

کلامی حوزه معدن را از دیگر اولویت‌های دولت در آذربایجان شرقی دانست و با اشاره به تأسیس شرکت مس آذربایجان گفت: ایجاد این شرکت منابع مالی زیادی را در اختیار استان قرار می‌دهد که می‌توان با تزریق آن‌ها به واحدهای تولیدی، رشد تولید را در استان سرعت داد.

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید