شهرستان مرند قطب تولید تخم مرغ در استان آذربایجان شرقی
معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند گفت: دولت سیزدهم با ارائه تسهیلات از صنایع تبدیلی زعفران حمایت میکند.
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، داود عباسی با توجه به کاهش نزولات آسمانی و آبهای زیرزمینی، اصلاح الگوی کشت را در بخش کشاورزی ضروری دانست و گفت: جهاد کشاورزی شهرستان مرند در این زمینه اقدامات موثری انجام داده است.
وی ادامه داد: برای رعایت الگوی کشت و توجه به مسئله کم آبی، کشت زعفران در شهرستان مرند در بیش از 230 هکتار انجام شده است و سالانه یک هزار و 200 کیلوگرم از این محصول برداشت میشود.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند خاطرنشان کرد: زعفران از نظر ارزآوری و درآمدزایی محصولی ارزشمند است که باعث بهبود وضع معیشتی کشاورزان شهرستان مرند شده است.
وی اضافه کرد: کیفیت زعفران مرند باعث شده است که مرغوبیت زعفران مرند در کشور و دنیا مطرح باشد.
فرماندار شهرستان مرند همچنین گفت: مرند از نظر تولید مرغ و تخم مرغ بهعنوان یکی از قطبهای استان است.
عباسی افزود: در شهرستان مرند 99 واحد مرغ گوشتی داریم که بیش از یک میلیون و 600 هزار قطعه مرغ گوشتی پرورش میدهند.
وی با بیان اینکه در شهرستان مرند تولید مرغ گوشتی در طول سال بیش از 10 هزار تن است ادامه داد: در شهرستان مرند 36 واحد مرغ تخم گذار وجود دارد که ظرفیت آنها بیش از دو میلیون قطعه است.
معاون استاندار و فرماندار شهرستان ویژه مرند توضیح داد: سالانه بیش از 19 هزار تن تخم مرغ در شهرستان مرند تولید میشود. این شهرستان از نظر واحدهای تولیدی، هم مرغ تخم گذار و هم گوشتی قطب محسوب میشود.
وی به احداث زنجیره تولید مرغ و فعالیت کشتارگاههای شهرستان مرند نیز اشاره کرد و افزود: سیاست دولت در مورد تولید گوشت مرغ توجه به ایجاد و برقراری شرکتهای زنجیره یکپارچه تولید است که به علت سنتی بودن، افزایش هزینه تولید و جزیرهای عمل کردن حلقههای تولید گوشت مرغ امکان رقابت در بازار برای آنها وجود ندارد.
دیدگاه تان را بنویسید