Iranian Agriculture News Agency

اقدامات پیشگیرانه درمقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز اثرگذاری بهتری دارد

نماینده مردم شهرستان‌های مرند و جلفا در مجلس شورای اسلامی به مناسبت هفته جهادکشاورزی و روز جهاد سازندگی با کارکنان مدیریت جهاد کشاورزی، اداره منابع طبیعی، اداره دامپزشکی، اداره تعاون روستایی، نظام مهندسی، نظام صنفی و غله شهرستان مرند دیدار و این هفته را به تک تک کارکنان تبریک گفت.

اقدامات پیشگیرانه درمقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز اثرگذاری بهتری دارد

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، عزت اله حبیب زاده در این دیدار گفت: کشاورزی با امنیت غذایی گره خورده و یک حوزه اساسی و بسیار مهم است که باید سرمایه‌گذاران بدون کمترین دغدغه مشغول  فعالیت بوده  تا شاهد رشد تولید در تمامی شاخص‌ها باشیم.

وی گفت: جهاد کشاورزی باید در یکپارچه سازی اراضی کشاورزی، اصلاح الگوی کشت، توسعه کشت گلخانه و ترویج محصولات اقتصادی تر و  به روز کردن ماشین آلات کشاورزی برنامه داشته باشد.

حبیب زاده با بیان اینکه این شهرستان به لحاظ استعدادهای بالقوه از نظر کشاورزی، محل مناسبی برای کاشت محصول ارزشمند و راهبردی زعفران به شمار می رود، افزود: کشت این گیاه سودآور در مقابل خشکی مقاوم است و نیاز کمی به آب دارد علاوه بر اینکه کشت آن برای کشاورزان آسان است موجب اشتغالزایی شده و ارزش افزوده بالایی دارد و به درآمد پایدار کشاورزان کمک می کند و بدین صورت هدف کشاورزان از رویکرد معیشتی به رویکرد اقتصادی تغییر خواهد کرد.

وی به منظور ارائه راهکار برای افزایش تولید و مصرف کم آب به تولید دانش محور اشاره کرد و گفت: باید از آخرین توصیه‌های علمی، یافته‌های تحقیقاتی و فناوری‌های مرتبط با بخش کشاورزی مدد گرفت و استفاده از نحوه آبیاری قطره ای امری مهم بشمار می رود.

نماینده مردم شهرستانهای مرند وجلفا ضمن اعلام آمادگی جهت برگزاری نشست های تخصصی با کارشناسان سازمان جهادکشاورزی ومدیریت جهاد کشاورزی شهرستان گفت: در موضوعات مرتبط با بخش کشاورزی مطیع نظریات فنی و آماده همکاری همه جانبه با مجموعه جهادکشاورزی هستم و معتقدم کارشناسان و متخصصین این سازمان به عنوان بهترین مشاور برای ارائه نظریات فنی در بخش کشاورزی هستند.

حبیب زاده ضمن تشریح برنامه ها و همکاریهای مجلس در خصوص حمایت از بخش کشاورزی اظهار داشت: شهرستان مرند از لحاظ سطح کشاورزی جلوتر از بقیه و به عنوان پایلوت استانی مطرح می باشد که این پیشرفت کشاورزی منطقه مدیون زحمات و ابتکار عمل متخصصین و کارشناسان بخش کشاورزی شهرستان می باشد.

نماینده مردم مرند و جلفا با اشاره به ساخت و سازهای غیرمجاز در شهرستان افزود: اجرای اقدامات پیشگیرانه در بحث مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز همواره اثرگذاری و نتیجه بهتری نسبت به برخوردهای قانونی و اجرای احکام تخریب و قلع بنا داشته است و این موضوع باید در دستور کار ادارات ذی مدخل باشد.

معاون رئیس سازمان ومدیر جهاد کشاورزی شهرستان مرند نیز خلاصه ای از دستاوردهای شاخص بخش کشاورزی شهرستان مرند در  دولت سیزدهم ارائه کرد و افزود: مدیریت جهادکشاورزی در راستای جهش تولید در همه زیر بخش‌های کشاورزی برنامه‌ای مدون تدوین کرده که با مشارکت حداکثری مردم در سطح  شهرستان اجرایی خواهد شد.

اسماعیل الهیاری با اشاره به برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی ومدیریت جهاد کشاورزی شهرستان در خصوص تغییر الگوی کشت در منطقه اظهار داشت: تغییر الگوی کشت یک کار اقتصادی هست و به لحاظ اینکه دغدغه اصلی کشاورز تامین منافع اقتصادی می باشد با روش های دستوری قابلیت اجرایی ندارد و برای اجرای برنامه تغییر الگوی کشت بایستی برنامه ریزی به صورت ملی و با استفاده از اهرم هایی باشد که کشاورزان به صورت داوطلبانه میل و رغبتی به سمت تغییر الگوی کشت داشته باشند.

وی کشاورزی قراردادی، بیمه، درآمد، ایجاد تشکل های قوی، فراهم نمودن زیرساخت ها و رفع موانع و مشکلات توسعه صادرات محصولات کشاورزی را به عنوان مهمترین راه حل و برنامه های پیشنهادی این مدیریت برای برون رفت از مشکلات بخش کشاورزی عنوان کرد.

در پایان این دیدار  تعدادی از کارکنان به نماینگی از طرف حاضرین در جلسه به ارائه مشکلات مدیریت جهادکشاورزی و مراکز و دفاتر از جمله نبود نیروی خدماتی وکارشناس،کمبود نیرو در امور اراضی، فرسوده بودن ماشین آلات ایاب وذهاب و نبود امنیت جانی در ماشینها، کم بودن حقوق ومزایا نسبت به سایر ادارات، مشکلات مسکن، مشکلات نیروهای خدماتی  شاغل و نبود امنیت شغلی، مشکلات معیشیتی که باعث پایین آمدن انگیزه کارکنان شده است و... از نماینده درخواست  نمودند تا در مجلس ایراد و ارائه طریق شود.

 

خبرنگار: مهسا رمضانی

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید