تولید سالانه بیش از هزار و 511 تن عسل در شهرستان ورزقان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورزقان از تولید سالانه بیش از یک هزار و 511 تن عسل در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، امید علی جلالی گفت: شهرستان ورزقان دارای شرایط آب و هوایی و پوشش گیاهی مناسب است و به علت تنوع بالای گیاهان دارویی، عسل تولیدی در این شهرستان، ارزش غذایی بالایی داشته و از کیفیت مطلوب بر خوردار است.
وی گفت: از تعداد 101 هزار و 224 کندوی مدرن و10 هزار و 232 کندوی سنتی، مقدار یک هزار و ۵۱۱ تن عسل تولید شده است که نسبت به سال گذشته 28 درصد افزایش تولید داشته و به مراکز مصرف صادر می شود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ورزقان ادامه داد: اشتغالزایی پرورش زنبور عسل در شهرستان یک هزار و 200 نفر به صورت مستقیم و تعداد یک هزار و 730 نفر به صورت غیر مستقیم است که در فروش و تهیه لوازم زنبورداری مشغول هستند.
جلالی خاطرنشان کرد: متاسفانه در شهرستان ورزقان صنایع بسته بندی عسل و تولیدات جنبی آن وجود ندارد و تولید شهرستان بهصورت فلهای و یا به صورت بستهبندی نامتعارف به فروش می رسد، ولی امید است در آینده نزدیک با تکمیل کارگاه بستهبندی شهرستان که مجوزهای لازم را اخذ کرده است، دیگر شاهد فروش بهصورت فلهای نباشیم و بدین طریق ارزش افزوده محصول تولیدی نیز افزایش یابد.
خبرنگار: مهسا رمضانی
دیدگاه تان را بنویسید