افزایش 50 درصدی میزان جوجهریزی و تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی
آذربایجان شرقی- ایانا- سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی از افزایش چشمگیر میزان جوجهریزی و تولید گوشت مرغ در مقایسه با سال های قبل خبر داد.
![افزایش 50 درصدی میزان جوجهریزی و تولید گوشت مرغ در آذربایجان شرقی](https://static2.iana.ir/thumbnail/sr3cG5bRN8S2/GGElfAgaZ0dAlZNE-YtK6Ew5ACXDcN6Vx9aA-JtNy66Dcsjdxnl6wtpXiLtW6JH_e9d8owTuSmBqBcr5LpXyU292_bFYUIzoPlo_90RJEM4srsoEWgBKbg,,/1.jpg)
شهرام شفیعی در گفتوگو با خبرنگاران گفت: بهمنظور ایجاد زنجیرههای تولید در بخش کشاورزی، تامین گوشت مرغ و همچنین تمهیداتی که برای احیای واحدهای راکد استان و افزایش بهرهوری در واحدهای تولیدی انجام شده ، میزان جوجه ریزی امسال برای 60 میلیون قطعه در سال هدف گذاری شده که در مقایسه با سال 1401 که حدود 40 میلیون قطعه در سال بود، افزایش 50 درصدی دارد.
وی بیان کرد: در 9 ماهه اول امسال میزان جوجهریزی بیش از 45 میلیون قطعه بوده که طبق برنامهریزی انجام شده این عدد تا آخر سال به 60 میلیون قطعه میرسد.
خبرنگار: مهسا رمضانی
حجم ویدیو: 33.87M
|
مدت زمان ویدیو: 00:01:56
دیدگاه تان را بنویسید