توانایی آذربایجان شرقی در تبدیل شدن به قطب تولیدات گلخانه‌ای

آذربایجان شرقی- ایانا- سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی گفت: این استان با دارا بودن مزیت‌های منحصر به فرد، می‌تواند به قطب تولیدات گلخانه‌ای در کشور تبدیل شود.

توانایی آذربایجان شرقی در تبدیل شدن به قطب تولیدات گلخانه‌ای

 شهرام شفیعی، سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، در دیدار با پیمان اسکندری، مدیر عامل و رییس هیات مدیره شرکت شهرک‌های کشاورزی بر پتانسیل بالای این استان برای توسعه مجتمع‌های گلخانه‌ای تأکید کرد و با اشاره به اهمیت توسعه مجتمع‌ها و شهرک‌های گلخانه‌ای در این استان گفت: با توجه به محدودیت منابع آبی، توسعه مجتمع‌ و شهرک‌های گلخانه‌ای به دلیل مصرف کمتر آب، راه‌حلی پایدار برای کشاورزی در استان است چرا که این شهرک‌ها با کنترل شرایط محیطی، امکان تولید محصولات با کیفیت و کمیت بالاتر را فراهم می‌کنند.

سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی با بیان اینکه کشت گلخانه‌ای امکان تولید محصولات کشاورزی در تمام طول سال حتی در فصل های سرد را فراهم می‌کند، تصریح کرد: توسعه گلخانه‌ها می‌تواند به خودکفایی در تولید محصولات استراتژیک مانند سبزیجات و صیفی‌جات کمک نموده و زمینه‌ساز ایجاد فرصت‌های شغلی مستقیم و غیرمستقیم در استان شود.

شفیعی با بیان اینکه گلخانه‌ها امکان کشت محصولات متنوع و باارزش اقتصادی بالا را فراهم می‌کنند، افزود: جذب سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی ، تقویت صادرات، ارزآوری و توسعه پایدار کشاورزی از مزایای مجتمع های گلخانه‌ای به عنوان بخشی از کشاورزی مدرن بوده و نقش کلیدی در توسعه پایدار و افزایش درآمد کشاورزان ایفا می‌کند. 

 

پیمان اسکندری بر همکاری بیشتر با سازمان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی برای تحقق این اهداف تأکید کرد.

وی با بیان برنامه‌های بلندمدت شرکت شهرک‌های کشاورزی، بر حمایت همه‌جانبه از سرمایه‌گذاران و تسهیل فرآیندهای اجرایی پروژه‌های گلخانه‌ای تصریح نموده و گفت: همکاری نزدیک با سازمان جهاد کشاورزی، گامی بزرگ در جهت تحقق اهداف توسعه‌ای و افزایش تولیدات کشاورزی استان خواهد بود.

در این دیدار که با هدف تسریع در فرآیندهای اجرایی و ارتقای وضعیت شهرک های کشاورزی استان برگزار شد علاوه بر بررسی وضعیت شهرک‌های کشاورزی استان آذربایجان شرقی، مسائل مرتبط با سه شهرک گلخانه‌ای یکانات، سراب و عجب شیر نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و حاضرین بر لزوم بهبود زیرساخت‌ها و ارائه راهکارهایی برای توسعه و افزایش بهره‌وری این شهرک‌ها تأکید کردند.

در این جلسه که با حضور نعیمی معاون فنی و اجرایی شرکت شهرک‌های کشاورزی و میرمحسن موسوی مدیر شعبه شرکت شهرک‌های کشاورزی استان آذربایجان شرقی برگزار شد برای مطالعات و توسعه مجتمع گلخانه‌ای 1800 هکتاری در منطقه یکانات مرند که با هدف افزایش بهره‌وری و توسعه کشاورزی مدرن در منطقه اجرا می شود اعتبار لازم اختصاص یافت همچنین مقرر شد به منظور جذب سرمایه‌گذاران و توسعه بیشتر شهرک گلخانه‌ای عجب‌شیر، برای اراضی باقی‌مانده آن فراخوان واگذاری صادر شود.

 

 

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید