فعالیت ۸ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی در شهرستان مراغه
معاون استاندار و فرماندار مراغه گفت: در حال حاضر ۸ صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی با بیش از ۲۳۰ نفر عضو در شهرستان فعالیت می کنند.

به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، مهندس حمید شکری در بازدید از طرح های این صندوق اظهار داشت: این صندوق ها زیر نظر جهاد کشاورزی و با هدف حمایت از زنان و اشتغال زایی در روستاها ایجاد شده است و پایشها نشان میدهد که این صندوقها موفق بوده اند و باید زمینه را برای فعالیت زنان در مناطق روستایی و عشایری آماده کنیم.
وی گفت: ساروجه، خانقاه، قیه بلاغی، کرمجوان، پالچیقلو، گل تپه، دیورزم و اصفهانجیق هشت روستایی هستند که این صندوق ها در آنها فعالیت می کنند.
وی افزود: امسال برای سه صندوق تازه تاسیس این شهرستان ۹۰ میلیون تومان تسهیلات پرداخت شده و در بخش بازار رسانی نیز باید تمامی دستگاه های متولی ورود و تعامل کافی با تولید کنندگان داشته باشند.
مهندس شکری به زمینه های فعالیت این صندوق ها اشاره کرد و گفت: پرورش قارچ، زعفران، صنایع تبدیلی، ماهی، باغداری، دامداری، چیپس میوه جات و جوجه کشی از جمله مهمترین زمینه های فعالیت این صندوق ها در شهرستان است.
معاون رئیس سازمان و مدیر جهاد کشاورزی شهرستان ویژه مراغه نیز در این بازدید گفت: ۹ نفر از زنان عضو این صندوق در روستای خانقاه اقدام به کشت زعفران کرده اند و پس از گذشت سه سال شاهد موفقیت این مجموعه در تولید زعفران هستیم.
مهندس اسماعیل کریمی اصل گفت: سالانه در مجموع ۲۳ کیلوگرم زعفران در هفت هکتار از زمین های این شهرستان تولید می شود که با توجه به آزمایشات انجام شده، از بهترین و با کیفیت ترین زعفران های کشور است.
وی افزود: با توجه به زمینه های اشتغالزایی که صندوق خرد زنان روستایی در مراغه ایجاد می کند برنامه ریزی این سازمان افزایش تعداد صندوق ها و ایجاد زمینه برای فعالیت هر چه بهتر آن ها است.
دیدگاه تان را بنویسید