فتحی:
توسعه پایدار کشاورزی با تجاری سازی یافته های علمی و انتقال دانش به سطح مزرعه محقق می شود
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی تاکید کرد: توسعه پایدار کشاورزی با تجاری سازی یافته های علمی و انتقال دانش به سطح مزرعه محقق می شود.
به گزارش خبرنگار ایانا در آذربایجان شرقی، رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی در پیامی هفته پژوهش و فناوری را به تمامی پژوهشگران به ویژه فعالان عرصه علم و دانش و تلاشگران عرصه پژوهش و فناوری بخش کشاورزی تبریک گفته و تاکید نمود: توسعه پایدار کشاورزی با تجاری سازی یافته های علمی و انتقال دانش به سطح مزرعه محقق می شود .
متن کامل پیام اکبر فتحی به شرح ذیل است:
علـم و تحقیق ، کلیـد قطعی پیشرفت کشور است.« مقام معظم رهبری» (مد ظله العالی)
پژوهش از ارکان اساسی رشد و توسعه پایدار و از عوامل تأثیرگذار در پیشرفت اجتماعی، اقتصادی، ارتقاء سطح کمی و کیفی زندگی و معیشت جامعه و رشد شاخص های کلان یک کشور می باشد. رابطه تنگاتنگ توسعه پایدار با ساختارهای علمی و پژوهشی جامعه، بهره برداری از یافته ها و نظریات ارزشمند در جهت تحقق اهداف ملی را ضروری می سازد.
رشد روزافزون علم و دانش، افزایش اطلاعات و آگاهی ها موجب ظهور فناوریهای جدید می گردد به گونه ای که آمیزه ای از علم، دانش و تفکر و بکارگیری آن در فنون و رشته های مختلف به شیوه ای کارآمد به ویژه در عرصه های فناوریهای نوین، نویدبخش توسعه، حفظ استقلال سیاسی، اقتصادی و خودکفایی جامعه و کشور می باشد.
دستیابی و تحقق اهداف کلان در حوزه اقتصادی به ویژه توسعه پایدار کشاورزی و تامین امنیت غذایی جامعه، مستلزم تبیین و تدوین اولویتهای پژوهشی و کاربردی، سازماندهی، انسجام و یکپارچه سازی سیاستهای پژوهشی، بسترسازی و ایجاد زیرساختهای لازم می باشد ضروری است با تحقیق و تفحص در گذشته، مجهز به دانشهای روز و با امید و دلگرمی به آینده به جد و جهد قدم در عرصه های پژوهشی مرتبط با مسائل کشاورزی نهاده و ضمن تجاری سازی یافته های علمی ، دانش کشاورزی را در راستای توسعه پایدار بخش کشاورزی به سطح مزرعه منتقل نماییم.
فرا رسیدن هفته پژوهش فرصتی را فراهم میکند تا بار دیگر توجهات به سمت ارزشهای والای پژوهشگران بخش کشاورزی جلب شود پژوهشگران و محققانی که تلاش می کنند چالشهای بخش کشاورزی همچون تغییرات اقلیمی، کاهش نزولات جوی، محدودیت منابع آبی ، خشک شدن دریاچه ارومیه، نیاز روزافزون کشور به مواد غذایی، خودکفایی در تولید محصولات اساسی به ویژه تهیه بذور و ارقام اصلاح شده این محصولات در داخل کشور ، پاسخگویی به نیازهای واقعی بخش کشاورزی و منابع طبیعی، تشکیل شرکتهای دانشبنیان و ده ها مطلب دیگر را مورد توجه قرار دهند.
هفته پژوهش (20 تا 26 آذرماه) در سالجاری با شعار « پژوهش و فناوری ، پشتیبان تولید وامنیت غذایی» فرصت مغتنمی برای تقدیر از تلاشهای پژوهشگران و تشریح دستاوردها در حوزه پژوهش و فن آوری است لذا اینجانب ضمن تبریک هفته پژوهش به تمامی تلاشگران عرصه پژوهش و فناوری، اعضای محترم هیات علمی، محققان و دانش پژوهان دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی، دانشجویان، شرکتهای دانش بنیان و تمامی فعالان این عرصه به ویژه محققان خانواده بزرگ و فرهیخته کشاورزی در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان، موسسه تحقیقات دیم کشور، پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی، موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی مرند و دانشکده کشاورزی و ارج نهادن به خدمات و دستاوردهای درخشان آنها، سلامتی و توفیق روزافزون عزیزان را از درگاه یکتای بی همتا مسالت دارم.
اکبر فتحی
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان آذربایجان شرقی
دیدگاه تان را بنویسید