روزانه ۳۴۰ تن مرغ وارد بازار آذربایجانغربی میشود
آذربایجان غربی- ایانا- رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با اشاره به جوجهریزی مناسب طی ماههای اخیر گفت: مصرف روزانه گوشت مرغ در استان حدود ۲۹۰ تن است، ولی در حال حاضر روزانه به طور متوسط ۳۴۰ تن وارد بازار استان میشود.
خسرو شهبازی با اشاره به جوجهریزی مناسب طی ماههای اخیر گفت: با توجه به جوجهریزی انجام شده تا ۱۴ بهمن ماه، پیشبینی جوجهریزی تا پایان بهمن به بیش از برنامه ابلاغی که ۵میلیون و ۴۰۰ قطعه است، خواهد رسید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی اضافه کرد: با این میزان جوجه ریزی مشکلی در تامین گوشت مرغ در ایام ماه مبارک رمضان و تعطیلات پایان سال نخواهیم داشت.
وی اظهار کرد: سال گذشته کل جوجه ریزی انجام شده ۵۸ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بود و میزان جوجه ریزی در استان از اول فروردین تا ۱۴ بهمن ماه امسال به ۵۵ میلیون قطعه رسیده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی ادامه داد: پیش بینی می کنیم تا پایان امسال میزان جوجه ریزی دراستان به بیش از ۶۰ میلیون قطعه برسد.
شهبازی گفت: ظرفیت تولیدی واحدهای گوشتی استان در هر دوره ۱۸ میلیون قطعه است و اضافه مصرف ذخیره سازی و بخشی نیز به استانهای دیگر ارسال می شود.
وی با بیان اینکه ذخایر استراتژیک محصولات کشاورزی استان وضعیت مطلوبی دارد، افزود: در تامین کالاهای اساسی از جمله برنج، گوشت، شکر، ذرت، مرغ کنجاله سویا و جو مشکلی نداریم.
شهبازی اضافه کرد: از نظر تامین نهاده های دامی هشت هزار تن کنجاله سویا، ۳۴ هزار تن ذرت و ۱۲ هزار تن جو ذخیره سازی شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان غربی با بیان اینکه از نظر انبار و نگهداری ذخیره گوشت مرغ در انبارهای استان وضع مطلوبی داریم، ادامه داد: ۲۵۵ تن گوشت قرمز ذخیره سازی شده تا در ماه مبارک رمضان و عید کمبودی در بازار وجود نداشته باشد.
شهبازی درباره بیماریهای اپیدمیولوژی در بخش دام هم گفت: تاکنون به رغم همسایگی با سه کشور خارجی موردی از ابتلای دام و طیور استان به بیماریها گزارش نشده است.
آذربایجان غربی دارای بیش از ۹ میلیون واحد دام و طیور است که سالانه بخش قابل توجهی از نیازهای استان و حتی استانهای همجوار به محصولات گوشتی از دامداری و مرغداریهای این منطقه تولید و روانه بازار مصرف می شود.
دیدگاه تان را بنویسید