کارآفرین برتر کشاورزی استان اصفهان در گفتوگو با ایانا:
مدرنترین کشتارگاه طیور زنجیره غذا را ساختم
وزیر کشاورزی در سفر به اصفهان از مدرنترین کشتارگاه طیور کشور دیدار کرد. محسن محسنی کوهپایه، موسس این کشتارگاه، از تلاشهای اولیه و امیدواریش به آینده و وعدههای وزیر خبر میدهد.
محسن محسنی کوهپایه، رئیس کشتارگاه حلال اسپادنا، به خبرنگار اجتماعی ایانا گفت: «اولین آرم گوشتی را سال ۱۳۷۴ با حدود ۲۰ میلیون تومان ایجاد و در سال ۱۳۸۶ کارخانه خوراک با ظرفیت ۱۰ تن در ساعت را احداث کردم و پس از آن در سال ۱۳۹۰ کارخانهای با ۳ خط تولید برای ایجاد یک زنجیره کامل از تولید مرغ تا عرضه را ایجاد کردم.»
محسنی با تاکید بر تلاشهایش برای گسترش بیشتر این کسب و کار گفت: «از سال ۱۳۹۵ پروژه کشتارگاه را آغاز کردم که آن نیز به تولید رسیده است و هماکنون از تولید مرغ گوشتی به مرغ مادر رسیدهایم تا با تولید جوجه یک روزه و همچنین تولید خوارک مصرفی واحدها و مواد اولیه کارخانه مانند سویا و مکملهای ویتامینی، زنجیره تولید را از ابتدا تا انتها تکمیل کنیم.»
این کارآفرین موفق با اشاره به مزیت تکمیل زنجیره تولید گفت: «پیش گرفتن چنین روشی به دلیل حذف کردن برخی از واسطهها مقرون به صرفهتر است و از آن مهمتر محصولات تولیدی کیفیت بالاتری دارند.»
وی درباره وضعیت کشتارگاه احداثی نیز گفت: «این کشتارگاه مدرنترین، کشتارگاه کشور است زیرا چندین مزیت قابل توجه دارد که مهمترین آن حذف چیلر آبی و جایگزین کردن آن با چیلر هوایی است و دیگر مرغ برای خنک شدن وارد چیلر آبی نمیشود بلکه با استفاده از هوای سرد و بدون هیچ نوع تماس مرغها با یکدیگر، بار میکروبی آنها بسیار کاهش پیدا میکند.»
محسنی درباره افراد شاغل در این مجموعه گفت: «۸۰ نفر به صورت مستقیم در این مجموعه فعالیت میکنند که از این تعداد ۶۰ نفر در واحد کشتارگاهی و ۲۰ نفر در واحد تولید مشغول به کار هستند. تقریبا همین تعداد نیز به صورت غیرمستقیم صاحب شغلی شدهاند.»
محسنی با اشاره به دیدار وزیر کشاورزی از این مجموعه تولیدی گفت: «آقای وزیر در بحث گوشت مرغ تاکید زیادی بر ایجاد زنجیرههای تولید و مخصوصا برندسازی دارند و ما امیدواریم با نگاه مثبت و سازندهای که ایشان داشتند، هم بتوانیم تسهیلات بانکی دریافت کنیم و هم با به حداقل رساندن بوروکراسی اداری، امکان صادرات برای ما ایجاد شود.»
دیدگاه تان را بنویسید