رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات خبر داد:
پایان ساخت صحن حضرت زهرا (س) با مصالح ایرانی
۱۰هزار مترمربع بخش اداری، ۱۱هزارمتر هتل، ۵طبقه کتابخانه، ۳ آمفی تئاتر از متعلقات این صحن است
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات در نجف اشرف از اتمام بازسازی صحن حضرت زهرا(س) با معماری اسلامی و تلاش مهندسان ایرانی خبر داد و گفت: به گفته عظمت صحن حضرت زهرا(س) بهحدی است که بزرگترین پروژه عمرانی جمهوری اسلامی ایران در خارج از کشور محسوب می شود.
به گزارش خبرگزاری ایانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد بازسازی عتبات عالیات، علیرضا فداکار با اعلام این خبر گفت: در بخش غیرزیارتی، موزه و کتابخانه هرکدام به مساحت 16500مترمربع، بخش اداری به مساحت ۱۰ هزار مترمربع و هتل به مساحت ۱۱هزار مترمربع ساخته شده است. کتابخانهای هم در ۵طبقه با گنجایش یک میلیون کتاب در حال ساخت است. ۵۰۰زائر میتوانند خودروی خود را در این بخش پارک کنند. ۳آمفیتئاتر هم برای این بخش تعبیه شده است که گنجایش هر کدام ۱۰۰نفر است.
براساس این گزارش، بیش از ۷۰درصد محصولات و مصالح استفاده شده در صحن حضرت زهرا(س) ایرانی است. عمده سنگهای به کار رفته در این صحن، از معادن سنگ استانهای خراسان جنوبی، مرکزی، لرستان، و شهرهای آذرشهر، مراغه و سیرجان تامین میشود که برخلاف سنگهای نمای مسجد النبی (ص) و مسجد الحرام که مخلوطی از سنگ و پلیمر است، طبیعی بوده و بهلحاظ کیفیت نیز بسیار بهتر از آنهاست.
هرچند تمام هزینههای ساخت صحن حضرت زهرا(س) از کمکهای مردمی تامین میشود اما طراحان این پروژه تمام تلاش خود را کردهاند که هزینههای صورت گرفته در عملیات عمرانی این صحن به حداقل برسد. لذا با وجود آنکه روزانه به طور متوسط ۲۵کامیون و تریلی مصالح وارد صحن میشود اما با حذف واسطههای خرید و انتقال کالا به عراق، هدایا و نذورات مردمی در اقتصادیترین حالت هزینه میشود.
آن طور که رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات وعده داده، قرار است در شهریور ۹۷ همزمان با عید غدیر بخش زیارتی صحن حضرت زهرا(س) به صورت کامل تحویل تولیت حرم شده و در اختیار زائران قرار گیرد.
دیدگاه تان را بنویسید