آغاز دیپلماسی کشاورزی برای جذب سرمایههای خارجی در مراکز نوآوری ایران
مجری کسب و کارهای نوپا در بخش کشاورزی، از آغاز رایزنیها با برخی از کشورهای همسایه، هند، چین، روسیه و استرالیا برای جلب سرمایهگذاری در راستای ایجاد مراکز نوآوری کشاورزی کشور در سال جهش تولید خبر داد.
به گزارش ایانا، حمیدرضا مختاری در گفت و گویی با خبرنگار ما با اعلام این خبر گفت: به منظور جذب سرمایه های خارجی برای راه اندازی مراکز نوآوری کشاورزی یک سلسله گفت و گو و مباحث آموزشی را از طریق برگزاری وبینارهای مشترک با سفارتخانه های کشورهای یاد شده از یکم مرداد امسال آغاز خواهیم کرد.
وی افزود: این رایزنیهای وبیناری که فاز نخست آن تا ۳۰ مهر ماه امسال برنامه ریزی و ادامه می یابد با هدف جهش تولید و توسعه صادرات از طریق فعالیت مراکز نوآوری و استارتاپ ها در بخش کشاورزی و همچنین بررسی راهکارهای عبور از بحران کرونا صورت می گیرد.
مختاری اظهار کرد: در این سلسله وبینارهای مشترک با سفارتخانه های کشورهای ارمنستان، عراق، افغانستان، قطر، عمان، هند، چین، روسیه، استرالیا و هلند، بخش خصوصی و برخی مدیران استارتاپ های ایران نیز حضور خواهند داشت.
وی درباره جزییات این وبینارها توضیح داد: در وبینارهای مشترک، موضوعاتی در زمینه نحوه ورود به بازار کشاورزی، ظرفیت های همکاری استارتاپی، نقش استارتاپ ها در رونق کشاورزی، فرصت ها و چالش های همکاری و آخرین پروتکل های گمرکی امضا شده در دوران بحران کرونا توسط کشورها بررسی می شود.
مختاری با بیان این که مرکز نوآوری (وستا) نیز سال گذشته در مرکز عالی آموزشی امام خمینی (ره) با سرمایه گذاری یک شرکت آلمانی راه اندازی شده است، تصریح کرد: طی این هشت ماه که از عمر مرکز نوآوری وستا می گذرد، پنج شرکت دانش بنیان موسوم به لنگر، ۱۶ شرکت نوپا و دو استارتاپ کشاورزی در این مرکز نوآوری مستقر شده اند و ایده های نو را برای حل مشکلات کشاورزی و تولید دنبال می کنند.
وی افزود: درآمد حاصل از اجرایی شدن ایده های نو در شرکت های نوپا و استارتاپ های مستقر در مرکز نوآوری وستا نصیب سهامداران آن از جمله شرکت آلمانی سرمایه گذار می شود.
مجری کسب و کارهای نوپا در بخش کشاورزی گفت: راه اندازی مراکز نوآوری کشاورزی در کشور علاوه بر درآمدزایی، حل مشکلات کشاورزی و رونق تولید و صادرات منجر به اشتغال فارغ التحصیلان بیکار کشاورزی نیز خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید