در استان تهران برگزار میشود
دومین جشنواره بزرگ طبخ غذاهای دریایی
مدیر شیلات و آبزیان استان تهران گفت: دومین جشنواره بزرگ طبخ غذاهای دریایی 14 مهرماه همزمان با اختتامیه سومین نمایشگاه بین المللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری و صنایع وابسته در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار میشود.

نظری در گفتوگو با خبرنگار ایانا در تهران، با اشاره به برگزاری جشنواره طبخ آبزیان در استان اظهار کرد: دومین جشنواره بزرگ طبخ غذاهای دریایی با هدف فرهنگسازی برای ارتقاء مصرف آبزیان بهعنوان یک غذای سالم روز شنبه 14 مهرماه و همزمان با اختتامیه سومین نمایشگاه بینالمللی شیلات، آبزیان، ماهیگیری و صنایع وابسته به همت مدیریت شیلات و آبزیان استان در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی تهران برگزار میشود.
مدیر شیلات و آبزیان استان تهران درخصوص این جشنواره توضیح داد و گفت: این جشنواره با حضور جمعی از مقامات بلند پایه استان، معاون محترم وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران، مدیران سازمان جهادکشاورزی استان تهران و سازمان شیلات برگزار خواهد شد.
نظری ادامه داد: شرکت در این جشنواره برای عموم آزاد است و علاقمندان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر با دبیرخانه دائمی نمایشگاه به آدرس خیابان شریعتی، خیابان قبا، کوچه خوشک، پلاک 14، واحد 3 مراجعه و یا با شماره تماس 9- 22893008 تماس حاصل نمایند.
به گفته مدیر شیلات و آبزیان استان تهران، در بخش مسابقه این جشنواره، غذاهای آماده شده توسط داوران مطرح و سرشناس بین المللی ارزیابی شده و غذاهای شرکت داده شده در مسابقه از نظر طعم و مزه، ارزش غذایی، خلاقیت و نوآوری مورد ارزیابی قرار می گیرد . در پایان به برگزیدکان جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.
وی درپایان با اشاره به فواید مصرف آبزیان و با بیان اینکه ماهی و انواع آبزیان یکی از مواد غذایی سالم و با ارزش، خصوصا برای کودکان به شمار میرود که باید مصرف آن در بین خانوادهها افزایش یابد، گفت: پیشگیری از بیماریهای فشار خون, کاهش بیماریهای قلبی و عروقی, رشد و سلامت سیستم عصبی جنین, پیشگیری از بیماری آلزایمر و غیره بخشی از مزایای استفاده از آبزیان است و توصیه شده برای بهره مندی از این فواید، حداقل دو بار در هفته مصرف آبزیان در سبد غذایی خانوار قرار گیرد.
دیدگاه تان را بنویسید