سرانه مصرف آبزیان در استان اصفهان حدود ۱۱کیلوگرم است
محمدرضا عباسی گفت: سالانه بیش از ۱۰ هزار تن ماهیان خوراکی در استان تولید میشود.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان، مدیر شیلات و امور آبزیان گفت: سالانه بیش از ۱۰ هزار تن تولید ماهیان خوراکی و ۷۰ میلیون قطعه ماهیان زینتی در استان تولید میشود و با برنامهریزی مناسب در حال حاضر استان اصفهان در تولید ماهیان زینتی رتبه اول را دارد.
به گفته محمدرضا عباسی برای فرهنگسازی مصرف آبزیان اقدامات زیادی شد، مسابقات، کارگاهها، جشنوارهها و... برگزار شده، سرانه مصرف آبزیان در استان اصفهان حدود ۱۱کیلوگرم، متوسط سرانه کشور حدود ۱۳ کیلوگرم و در کشورهای توسعه یافته تقریبا مصرف سرانه آبزیان دو برابر ایران است.
او می گوید در شهرستانهای استان باید بیشتر تلاش کرد تا سرانه مصرف بیشتر شود، ماهی غذای سلامتی است، از اولویتهای ما توسعه فرهنگ مصرف آبزیان در راستای توسعه امنیت غدایی است.
۳۵ گونه آبزیان در استان توزیع میشود و اصفهان ترانزیت توزیع آبزیان است.
دیدگاه تان را بنویسید