اجرای موفقیت آمیز مبارزه با کرم خراط در خوانسار
طرح پیشگیری و کنترل آفت کرم خراط( پروانه فری) در باغ های گردوی خوانسار با موفقیت اجرا شده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان اصفهان ، مدیر کل مدیریت بحران استان اصفهان در خوانسار گفت: با مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان و شهرستان خوانسار، طرح مبارزه با این آفت از دو سال گذشته در ۲۵۰ هکتار از ۷۰۰ هکتار از باغهای گردوی این شهرستان آغاز و ۱۲ هزار اصله درخت گردو پایش شد.
منصور شیشه فروش افزود: با ۲۰۰۰ مورد تله گذاری، یک درصد حذف درختان خشک و آلوده، توجیه و آموزش کشاورزان و باغداران در خصوص چگونگی شناسایی و برخورد با کرم خراط و هرس به موقع درختان، بیش از ۶۵ درصد درختان آلوده شهرستان کنترل و از این آفت رهایی یافتند.
مدیر کل مدیریت بحران استان، اعتبار این طرح را ۵۰۰ میلیون تومان برشمرد و از تمدید یک سال دیگر اجرای آن خبر داد و گفت: احیای درختان آسیب دیده با هرس درختان و پیوند آنها به صورت آزمایشی در خوانسار نیز نتیجه خوبی داشته است.
شیشه فروش افزود: در سطح استان، ۹ هزار هکتار آفت ملخ کنترل و بیش از ۸۵ هزار هکتار مزارع گندم و جو و غلات نیز در برابر سن گندم مقابله صورت گرفته و طرح عملیاتی مقابله با آتشک درختان دانه دار و مگس میوه مدیترانهای و علفهای هرز نیز در حال اجراست.
دیدگاه تان را بنویسید