زنجیره کامل چوب در کشت و صنعت پاکچوب شوش با حضور رییسجمهور افتتاح شد
رییسجمهور کشورمان پس از ورود به استان خوزستان به کشت و صنعت شوش رفت و به همراه وزیر جهادکشاورزی طرح زنجیره چوب برای تولید تخته فشرده را افتتاح کرد.
به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی، سیدابراهیم رئیسی در هشتمین سفر خود به خوزستان صبح جمعه ۱۸ اسفند وارد شهرستان شوش شد و طرح تولید امدیاف با استفاده از زنجیره زراعت چوب را افتتاح کرد.
وزیر جهادکشاورزی در مراسم افتتاح گفت: هشتاد درصد کاشت اکالیپتوس در خوزستان انجام میشود.
محمدعلی نیکبخت افزود: در این مجموعه هم با ایجاد زنجیره کامل بر پایه صنعت، زراعت چوب تا رسیدن به مرحله صنعتی ساخت ماده خام امدیاف باعث تولید، سرمایهگذاری، اشتغال، صادرات و ارزآوری خواهد شد.
وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت کار بر پایه زراعت چوب و تاکید رییسجمهور؛ از سه ماه پیش، مجری طرح به صورت ویژه برای رسیدگی به مشکلات و رفع محدودیتها و موانع تولیدکنندگان در وزارت جهادکشاورزی منصوب شده است.
بنابر این گزارش، مجموعه کشت و صنعت پاکچوب با هدف تکمیل زنجیره تامین، کاهش واردات و جلوگیری از خروج ارز از کشور اقدام به اجرای ۱۲ میلیون متر مکعب عملیات خاکبرداری و کاشت ۱۰۲ میلیون اصله نهال اکالیپتوس کرده است که این امر علاوه بر توسعه فضای سبز و بهبود شرایط زیست محیطی زیر ساخت لازم جهت تامین مواد اولیه بزرگترین و پیشرفتهترین خط تولید امدیاف منطقه با ظرفیت سالانه ۴۰۰ هزار متر مکعب را نیز ایجاد کرده است.
این مجموعه در راستای مسوولیت اجتماعی خود اقدام به آموزش و ترویج کاشت نهال اکالیپتوس و توزیع گسترده آن در میان کشاورزان منطقه و کل کشور به صورت قرارداد خرید تضمینی محصول کرده است.
لازم به ذکر است که در زراعت چوب اکالیپتوس علاوه بر استفاده از چوب، برگ آن نیز جهت مصارف صنایع دارویی مورد استفاده قرار میگیرد.
منتشرکننده خبر: شیما علایی
دیدگاه تان را بنویسید