معاون وزیر جهاد کشاورزی: برنامه‌ریزی دقیق برای مدیریت تجارت محصولات کشاورزی ضروری است

تهران- ایانا- معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت:با وجود تولید مازاد در برخی محصولات، بخشنامه‌های خلق‌الساعه برای مدیریت تجارت و صادرات در شرایط کنونی ضروری، اما موقتی است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی: برنامه‌ریزی دقیق برای مدیریت تجارت محصولات کشاورزی ضروری است
به گزارش خبرنگار ایانا، اکبر فتحی در یازدهمین همایش سالانه اقتصاد مقاومتی، که روز دوشنبه- ۲۰ اسفندماه- برگزار شد، بر لزوم برنامه‌ریزی دقیق و اصولی برای مدیریت تجارت محصولات کشاورزی در کشور تأکید کرد و گفت: در حال حاضر، بخش کشاورزی با چالش‌های زیادی در تجارت محصولات مواجه است و برای بهبود این وضعیت، لازم است که برنامه‌ریزی صادراتی به‌طور منظم و کارشناسانه انجام شود.
 
وی با اشاره به روند فعلی تجارت محصولات کشاورزی در کشور اظهار داشت: با وجود تولید مازاد در برخی محصولات، بخشنامه‌های خلق‌الساعه برای مدیریت تجارت و صادرات در شرایط کنونی ضروری به نظر می‌رسد. اما این وضعیت موقتی است و تا زمانی که تولیدات ما به سمت صادرات‌محور حرکت نکند، چنین محدودیت‌هایی لازم خواهد بود.
 
وی افزود: برای رسیدن به تولید صادرات‌محور، باید تجار و کشاورزان را به هم پیوند داد. همکاری میان این دو گروه، منجر به تولید محصولات با کیفیت بالا و استانداردهای لازم برای کشورهای هدف خواهد شد. این امر، علاوه بر تقویت تجارت، به بهبود شرایط اقتصادی کشور کمک خواهد کرد.
 
فتحی همچنین بر اهمیت برنامه‌ریزی صادراتی تأکید کرد و گفت: ما برنامه‌ای برای صادرات محصولات کشاورزی تدوین کرده‌ایم که در آن، تمامی محصولات بر اساس میزان تولید و نیاز بازار داخلی و خارجی دسته‌بندی شده‌اند. تجار باید از هم‌اکنون برای قراردادهای صادراتی خود برنامه‌ریزی کنند تا از تداوم تجارت خود در سال‌های آینده اطمینان حاصل کنند.
 
وی در پایان سخنان خود افزود: وزارت جهاد کشاورزی برای تسهیل این فرآیند آماده است و به کشاورزان کمک می‌کند تا محصولات خود را با استانداردهای بین‌المللی تولید کنند. همچنین تاکید ما بر نظارت دقیق بر کیفیت محصولات است تا از بروز مشکلات در فرآیند صادرات جلوگیری شود.
 
 
خبرنگار: شبنم مسعودی
 
 
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید