معاون شرکت آب و فاضلاب کشور تشریح کرد؛
پنج سرفصل برنامه وزارت نیرو برای پایان تنش آبی تا 1400
این برنامه دارای پنج سرفصل اجرای پروژههای اضطراری، پایدارسازی خدمات از طریق تکمیل پروژههای نیمه تمام، مدیریت مصرف، کاهش هدررفت در شبکهها و نیز اصلاح و بازسازی تاسیسات خواهد بود.

معاون نظارت بر بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب کشور با اشاره به برنامه وزارت نیرو برای پایان تنش آبی شهرهای کشور تا سال 1400، گفت: این برنامه دارای پنج سرفصل اجرای پروژههای اضطراری، پایدارسازی خدمات از طریق تکمیل پروژههای نیمه تمام، مدیریت مصرف، کاهش هدررفت در شبکهها و نیز اصلاح و بازسازی تاسیسات خواهد بود.
بهگزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت نیرو (پاون)، حمیدرضا کشفی در گفتوگو با پیک بامدادی امروز رادیو ایران با اشاره به برنامه وزارت نیرو برای پایان تنش آبی شهرهای کشور تا سال 1400، گفت: برنامه مدونی در این زمینه تدوین شده است و شامل پنج سرفصل اجرای پروژههای اضطراری، پایدارسازی خدمات از طریق تکمیل پروژههای نیمه تمام، مدیریت مصرف، کاهش هدررفت در شبکهها و نیز اصلاح و بازسازی تاسیسات اعم از تصفیه خانهها، شبکهها، مخازن و ایستگاههای پمپاژ خواهد بود.
او تاکید کرد: امیدواریم در کنار اجرای این برنامهها بتوانیم با اعمال صرفهجویی از سوی مردم و حمایت دولت و مجلس برای تامین اعتبار از طریق بودجههای سالانه و خاص بتوانیم این مهم را به نتیجه برسانیم.
کشفی در پاسخ به این سوال که ضمانت اجرایی این پنج سرفصل چه خواهد بود، گفت: ما در بحث اجرایی مشکل خاصی نداریم و فعالیتهای مطالعاتی این برنامه کاملا انجام شده است.
معاون نظارت بر بهرهبرداری شرکت آب و فاضلاب کشور تاکید کرد: یکی از راهکارهای که میتواند برای ادامه روند پایداری خدمات ما کمک کننده باشد این است که مقداری قیمت آب را واقعیتر کنیم تا بتوانیم در زمان مقرر تاسیسات خود را بازسازی کنیم.
گفتنی است: چندی پیش وزیر نیرو با اشاره به اینکه 334 شهر با جمعیت 34.5 میلیون نفر تحت تنش آبی هستند، تاکید کرده بود که در شورای عالی آب طرحی با عنوان "دولت دوازدهم بدون تنش آب شرب" تدوین و ارائه شده است که بر اساس آن تا سال 1400 شهر تحت تنش نخواهیم داشت. خوشبختانه در لایحه بودجه سال 98 چارچوبهای اصلی این برنامه دیده شده و امیدواریم فرآیند تصویب آن در مجلس هم به خوبی پیش گرفته شود.
دیدگاه تان را بنویسید