ارتقای کمی و کیفی تولید نان کامل در دستور کار است
رئیس مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی با اعلام اینکه ارتقای کمی و کیفی تولید نان کامل در دستور کار این مؤسسه است، گفت: ارتقا کمی و کیفی نانهای کشور، ایجاد پایلوتهای الگویی در ۱۵ استان کشور و جلب فناوران و شرکت دانش بنیان خصوصی در مرکز رشد واحدهای فناور و فب لب (FabLab)مؤسسه برخی از مهمترین اقدامات در دست اجرای مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی است.
به گزارش ایانا به نقل از مؤسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، حسین دهقانی سانیج به مناسبت روز ملی گندم و نان و در جلسه کارگروه تخصصی گندم، آرد و نان مؤسسه در تبیین سیاستها و راهبردهای سال جدید مؤسسه بیان کرد: ارتقا کمی و کیفی نانهای کشور با محوریت تولید نان از آردهای کامل به طور جدی در دستور کار سال جاری قرار دارد و برنامهریزی برای تدوین دستورالعملها، انتقال دانش فنی موجود و اجرای پایلوتهای الگویی تولید نان باکیفیت در 15 مرکز دارای بخش تحقیقات فنی و مهندسی در دست اجرا است.
وی افزود: بر اساس مذاکرات به عمل آمده، سازمان جهاد کشاورزی 8 استان کشور برای مشارکت با موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی در زمینه ارتقا کمی و کیفی نانهای کشور اعلام آمادگی کردهاند.
دهقانی سانیج خاطر نشان کرد: در راستای جلب مشارکتهای مردمی و آموزش نانوایان، در دو استان خوزستان و خراسان جنوبی اقدامات مؤثری انجام شده است.
وی همچنین به موفقیت کسب شده در جلب فناوران و شرکت دانش بنیان خصوصی در مرکز رشد واحدهای فناور و فب لب (FabLab) مؤسسه در سال 1402 اشاره کرد و گفت: این شرکت به طور تخصصی به ارتقا کیفی نان، تولید و فرمولاسیون بهبوددهندهها و تولید فراوردههای نانوایی با آردهای کامل در مقیاس نیمهصنعتی مشغول است.
منتشرکننده خبر: شیما علایی
دیدگاه تان را بنویسید