تعیین تکلیف ۲۹ پرونده در کمیسیون هیات نظارت ماده ۳۳ استان بوشهر
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از تعیین تکلیف ۲۹ پرونده اراضی ملی واگذار شده در کمیسیون هیات نظارت ماده ۳۳ خبرداد.
بوشهر-ایانا، احمد مشایخی گفت: هدف ما از واگذاری اراضی ملی اجرای طرح مصوب مورد ارائه توسط متقاضی در موعد مقرر براساس برنامه زمانبندی شده است.
وی اضافه کرد: درصورتیکه مجریان طرح موفق نشوند در موعد مقرر طرح خود را به مرحله پیشرفت فیزیکی مصوب برسانند پرونده آن ها در کمیسیون هیات نظارت ماده ۳۳ برای تصمیم گیری برای موافقت با تمدید قرارداد اجاره یا فسخ آن مطرح میشود.
مدیر امور اراضی استان بوشهر توضیح داد: پروندههای مورد بررسی شامل طرحهای کارگاه سفال و سرامیک، بسته بندی خرما، مجتمع خدماتی رفاهی، احداث باسکول و انبار گندم، گچ پزی، شناورهای فلزی، پرورش میگو، دامداری سنتی، مرغداری، پرورش بلدرچین به مساحت ۱۲۲ هکتار است که با ۱۳ پرونده جهت تمدید قرارداد، اجاره موافقت و سه پرونده به دلیل عدم پیشرفت فیزیکی مناسب فسخ و سایر پروندهها برای بررسی و بازدید به جلسه بعد موکول شد.
لازمه بهرهبرداری به موقع طرحهای اراضی واگذار شده نظارت است
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر گفت: برای به بهرهبرداری رسیدن به موقع طرحهای اراضی واگذار شده باید نظارت انجام شود.
احمد مشایخی با اشاره به اولویت واگذاری اراضی ملی برای طرحهای اشتغالزا افزود: با واگذاری اراضی باید نظارت به موقع انجام شود تا در موعد مقرر طرح به چرخه تولید و اقتصاد وارد شود.
وی ادامه داد: نظارت بر اجرای طرحهای اراضی واگذاری لازمه پیشرفت کار است و زمینه احیا، توسعه اراضی و همچنین ایجاد اشتغال را در زمان تعیین شده فراهم میکند.
مشایخی خاطرنشان کرد: از چندین طرح غیرکشاورزی شامل تولید شن و ماسه، مجتمع خدمات رفاهی با مساحتی بیش از هفت هکتار و طرح های وابسته به کشاورزی شامل پرورش میگو به مساحت ۹۰ هکتار در شهرستان های دشتی، بوشهر و تنگستان توسط عوامل نظارتی شهرستان بازدید شد تا ضمن بررسی روند اجرای طرح، فرم پیشرفت فیزیکی جهت طی مراحل تمید قرارداد اجاره یا فسخ آن در صورت عدم پیشرفت مصوب تکمیل شود.
خبرنگار: محمد بحرینی
دیدگاه تان را بنویسید