ادامه طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآوردههای خام دامی تا ۲۲ فروردین
طرح تشدید نظارت های بهداشتی، قرنطینهای و شرعی بر فرآوردههای خام دام و طیور با مشارکت بخش خصوصی و سازمان نظام دامپزشکی کشور تا ۲۲ فروردین ۱۴۰۳ ادامه دارد.
به گزارش ایانا به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهادکشاورزی، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با بیان این مطلب در جریان بازدید خبرنگاران از میدان عرضه فرآوردههای خام دام و طیور شباهنگ در منطقه باقرآباد و کهریزک تهران با بیان این مطلب در پاسخ به پرسش خبرنگار ما درباره نحوه اجرای این طرح افزود: در این طرح ۲۵۰۰ ناظر بهداشتی از ۸ صبح تا ۸ شب نظارت بر فرآوردههای خام دامی را انجام میدهند و به طور قطع از بخش خصوصی و ناظران بهداشتی که پروانه کار دارند و عضو سازمان نظام دامپزشکی هستند، بهره خواهیم برد.
حسن اختیارزاده گفت: ناظران بهداشتی در تمام واحدهای فرآوری، کشتارگاهها، بستهبندی، سردخانه و مراکز عرضه گوشت و مرغ مستقر هستند و نظارت بر سلامت و کیفیت محصول را انجام میدهند.
وی در همین حال اظهار داشت: سازمان دامپزشکی به طور عادی و روزانه نظارت بر تمام مراکز عرضه و کشتارگاهها را انجام میدهد، اما در این طرح، تعداد بازرسان افزایش مییابد.
اختیارزاده ادامه داد: در کشتارگاهها که حساسیت بالایی دارند چند ناظر بهداشتی مستقر هستند و ناظر دولتی هم در کنارشان است تا اطمینان حاصل شود که محصولات سالم به دست مصرف کنندگان میرسد.
وی درباره متخلفان عرضه فرآوردههای پروتئینی خام تصریح کرد: با متخلفان طبق قوانین و مقررات و از طریق تعزیرات حکومتی و قوه قضاییه رفتار میشود.
معاون سازمان دامپزشکی کشور گفت: تولیدکنندگان و عرضه کنندگان خودشان نیز باید ضامن سلامت محصول باشند، زیرا در غیر این صورت مشتریان خود را از دست خواهند داد.
منتشرکننده خبر: شیما علایی
دیدگاه تان را بنویسید