پایداری برداشت منابع دریایی با ماهیگیری مسوولانه/ دریانوردان بازوی اجرایی تحقیقات شیلات هستند
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: برای بهرهبرداری پایدار از دریا ضروری است میزان فعالیت و برداشت از آن برپایه توصیههایی باشد که حاصل تحقیقات محققان شیلاتی است.
به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، سیدحسین حسینی در نشستی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی دریانوردی با نمونههای این بخش، دریانوردان را سفیران امنیت غذای دریایی نامید و افزود: حضور جوانان در رشتههای صید و صیادی بسیار ارزشمند بوده و از آنجا که تامین غذای مردم با همت شما محقق میشود، لازم است معرفت دقیقی از دریا و ماهیگیری مسوولانه داشته باشید.
وی ادامه داد: برای بهرهبرداری پایدار از دریا ضرورت دارد که میزان فعالیت و برداشت از آن برپایه توصیههایی باشد که حاصل تحقیقات محققان شیلاتی است.
حسینی، دریانوردان را بازوی اجرایی تحقیقات برشمرد و گفت: برای پایداری برداشت منابع دریایی لازم است همپای توصیههای تحقیقاتی حرکت کرده و آن را به سایرین، تعمیم دهید.
وی ادامه داد: مدیریت منابع دریایی همراه با مشارکت فعالانه جامعه صیادی لازم و ضروری بوده و حکمرانی پایدار تنها با همراهی جامعه بهرهبردار، امکانپذیر است.
رئیس سازمان شیلات ایران به تامین غذا برای نسل آینده اشاره کرد و گفت: صیادان مسوول، به برنامههایی که برای افزایش تولید و تامین امنیت غذایی ایران اسلامی، توسط این سازمان و سایر دستگاهها ارائه شده است، پایبند باشند.
وی حل مشکلات مربوط به زیرساختهای جامعه صیادی را دغدغه سازمان شیلات برشمرد و ادامه داد: بهرهبرداران جامعه شیلاتی با خودگردان کردن فعالیتها، میتوانند به سمت حل مشکلات حرکت کرده و سازمان شیلات ایران نیز در این مسیر همراه آنها خواهد بود.
معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران در این نشست از سه دریانورد نمونه شیلاتی به نامهای صادق دریس صیاد نمونه منطقه هندیجان در استان خوزستان، اردشیر آب خاک دوست از استان گیلان و همچنین عبدالصمد صالحی گوری از استان هرمزگان تقدیر کرد.
گفتنی است؛ در مراسمی که در سالن همایشهای بیمارستان قلب تهران به مناسبت روز جهانی دریانوردی برگزار میشود، این نمونهها به نیابت از جامعه صیادی کشور حضور یافته و مورد تجلیل و تقدیر قرار میگیرند.
منتشرکننده خبر: شیما علایی
دیدگاه تان را بنویسید