حمایت شیلات از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در آبزی‌پروری

استفاده از ظرفیت‌های دریایی گیلان برای پرورش ماهی در قفس مورد تاکید قرار گرفت

رشت- ایانا- رئیس سازمان شیلات ایران در دیدار با استاندار گیلان از حمایت این سازمان از سرمایه‌گذاران به‌ویژه در حوزه پرورش ماهی در قفس خبر داد و بر لزوم تقویت نقش بخش خصوصی در توسعه شیلات تأکید کرد.

استفاده از ظرفیت‌های  دریایی گیلان برای پرورش ماهی در قفس مورد تاکید قرار گرفت

به گزارش ایانا به نقل از روابط عمومی سازمان شیلات ایران، «علی‌اصغر رستم‌پور» رئیس سازمان شیلات ایران، در نشست با استاندار گیلان که  روز شنبه- ۲۳ فروردین- برگزار شد، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده شیلات و آبزی‌پروری در این استان، گفت: گیلان از دیرباز یکی از قطب‌های اصلی شیلات کشور بوده و در صورت بهره‌برداری از ظرفیت‌های متنوع این حوزه، می‌تواند جایگاه واقعی خود را در اقتصاد کشور بازیابد.

وی با تأکید بر سیاست تقویت بخش خصوصی در شیلات افزود: سازمان شیلات ایران در مسیر توسعه، برون‌سپاری بسیاری از امور را در دستور کار دارد و از حضور فعال سرمایه‌گذاران، به‌ویژه در حوزه پرورش ماهی در قفس، استقبال می‌کند.

رستم‌پور همچنین توسعه بازارهای تخصصی فروش ماهی، ایجاد رستوران‌های غذاهای دریایی در شهرهای مختلف و بهره‌برداری گردشگری از فضاهای صیادی را از دیگر زمینه‌های مشارکت بخش خصوصی برشمرد و افزود: این اقدامات می‌تواند به رونق اقتصادی مناطق ساحلی و افزایش مصرف آبزیان کمک کند.

رئیس سازمان شیلات ایران، با اشاره به نقش کلیدی شیلات در تحقق اقتصاد دریا محور، خاطرنشان کرد: باید با بهره‌گیری از علوم و تجهیزات روز دنیا، بهره‌وری این صنعت را افزایش داد.

 

استفاده از ۹ هزار هکتار آب‌بندان برای توسعه آبزی‌پروری

در این نشست، «هادی حق‌شناس» استاندار گیلان با اشاره به وجود بیش از ۹ هزار هکتار آب‌بندان و تالاب در استان، خواستار برنامه‌ریزی و اقدام سازمان شیلات برای رهاسازی بچه‌ماهی در این منابع آبی شد و گفت: شیلات و آبزی‌پروری از مزیت‌های مهم گیلان محسوب می‌شوند و در سال «سرمایه‌گذاری برای تولید»، این حوزه می‌تواند بستر مناسبی برای جذب سرمایه‌گذار باشد.

وی افزود: از سرمایه‌گذاری در تمام بخش‌ها، به‌ویژه شیلات، با استفاده از کارگروه‌های تخصصی و ارائه تسهیلات حمایت می‌کنیم. حق‌شناس همچنین بر استفاده بهینه از ظرفیت پره‌های صیادی برای توسعه گردشگری دریایی و پرورش ماهی در فصل تابستان تأکید کرد و گفت: از ورود بخش خصوصی توانمند به پروژه‌های پرورش ماهی در قفس استقبال می‌شود و آموزش‌های تخصصی و حمایت‌های لازم برای اجرای موفق این طرح‌ها در دستور کار استان قرار دارد.

 

 

 
انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید