رفیعیپور اعلام کرد:
سازمان دامپزشکی مسئول سلامت محصولات دامی و تضمین امنیت غذایی کشور
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: این سازمان، مسئولیت بهداشت و سلامت محصولات دامی و تضمین امینت غذایی کشور را برعهده دارد.
به گزارش خبرنگار ایانا، علیرضا رفیعیپور رئیس سازمان دامپزشکی کشور در هفتمین کنگره بینالمللی دامپزشکی طیور که صبح امروز در هتل المپیک تهران برگزار شد، گفت: سازمان دامپزشکی کشور، مسئولیت بهداشت و سلامت محصولات دامی و تضمین امینت غذایی کشور را برعهده دارد.
وی با تاکید بر اینکه صنعت طیور با قدمتی 65 ساله رشد چشمگیری داشته است، گفت: صنعت طیور با توجه به شرایط تحریم نیز نشان داد قوی است و این صنعت پابرجا خواهد ماند.
رفیعی پور با اشاره به شیوع بیماری آنفولانزا فوق حاد پرندگان در سال 96 و 97 گفت: با ورود این بیماری نیازمند واردات تخممرغ شدیم و اگر این بیماری بهدرستی کنترل نمیشد، طیور تخمگذار باید از چرخه تولید خارج میشدند.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور تصریح کرد: سالانه 2 میلیون و 500 هزار تن گوشت مرغ و 1 میلیون تن تولید تخممرغ در کشور تولید می شود که مازاد آن را میتوان صادر کرد.
وی با تأکید بر اینکه نباید به حوزه طیور تکبعدی نگاه شود، افزود: طی دو سال اخیر، سازمان دامپزشکی طرحهای ملی متعددی را جهت کمک به مدیریت بهداشتی به بخش تولید و بازار ارائه داده است.
رفیعی پور در پایان گفت: کمیتههای تخصصی نظام دامپزشکی در اجرای طرحهای ملی به سازمان کمک کنند.
دیدگاه تان را بنویسید