معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت:
کاهش عیار چغندر قند با تاخیر در برداشت
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: روزانه ۲ هزار و ۱۰۰ کامیون برای حمل چغندرقند برداشت شده از سطح مزارع استان مورد نیاز است.

به گزارش خبرنگار ایانا در خوزستان، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان در جلسه کارگروه پشتیبانی برداشت و حمل چغندر قند استان با بیان این که رکورد خرید گندم نسبت به سنوات گذشته شکسته شد، بیان کرد: در این روزها برداشت و خرید تضمینی گندم به اوج خود رسیده است.
تورج نوروزی افزود: ۱۶ هزار ۵۰۰ هکتار از مزارع استان به کشت چغندر تخصیص یافته که پیشبینی میشود از این میزان سطح زیر کشت یک میلیون و ۱۰۰ هزار تن محصول تولید شود.
وی با بیان این که ۱۶ درصد کل سطح زیر کشت در استان برداشت شده است توضیح داد: چغندرقند یک گیاه قندی به شدت حساس به گرما و با فساد پذیری بالا است که به محض برداشت باید حمل شود.
نوروزی به افزایش دما در روزهای آینده اشاره و بیان کرد: با توجه به حساسیت بالای گیاه چغندرقند و افزایش دما در خردادماه برداشت و حمل سریع این محصول از اهمیت بسزایی برخوردار است.
وی با بیان اینکه طبق پیشبینیهای انجام شده ۱۲۶ هزار کامیون برای حمل چغندرقند کشت شده در استان نیاز است، افزود: روزانه ۲ هزار و ۱۰۰ کامیون برای حمل چغندرقند برداشت شده از سطح مزارع استان مورد نیاز است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان ضمن اشاره به لزوم تسریع در برداشت و حمل چغندرقند گفت: تاخیر در برداشت و حمل این محصول باعث کاهش عیار چغندرقند خواهد شد.
دیدگاه تان را بنویسید