مصرف گوشت مرغ در استان زنجان افزایش یافته است
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با اشاره به اینکه به صورت میانگین روزانه ۱۷۲ تن مرغ زنده به کشتارگاهها برای کشتار ارسال شده است، ابراز کرد: در روزهای اخیر مصرف گوشت مرغ از ۴۶ تن به ۵۶ تن رسیده است.
به گزارش خبرنگار ایانا در استان زنجان، جواد تاراسی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: به تعرفه پایین تعیین شده برای اجاره انبار توسط سازمان حمایت از حقوق مصرفکننده اشاره کرد و گفت: به دلیل این تعرفه پایین امکان اجاره انبار برای نهادهها وجود ندارد.
وی اظهار کرد: با وجود انبار خالی در استان و دپو شدن سهمیه استان در انبارهای بندر، امکان حمل و دپوی آن را در استان نداریم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه کنجاله باید در سوله و سویا باید در محیط انبار دپو شود، گفت: در حال حاضر ۴۰ هزار تن از سویای استان در بندر انباشته و درخواستهای بسیاری برای تعجیل در حمل آن به استان داریم.
تاراسی با بیان اینکه در حال حاضر ذخیره گوشت قرمز منجمد به صفر رسیده است، ابراز داشت: مقرر شده ۵۰ تن بر اساس سرانه جمعیتی به استان، قبل از پایان سال اختصاص یابد ولی ۱۷۰ تن ذخیره مرغ منجمد در استان داریم.
وی با بیان اینکه استان زنجان یکی از استانهای پاک در بحث شیوع آنفلوانزای فوق حاد پرندگان است، گفت: برای رعایت این مسئله سختگیریهای بسیاری در استان انجام میشود و از ابتدای امسال تاکنون ۲۷۸ روز کشتار انجام شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با بیان اینکه به صورت میانگین روزانه ۱۷۲ تن مرغ زنده به کشتارگاهها برای کشتار ارسال شده است، ابراز کرد: در روزهای اخیر مصرف گوشت مرغ از ۴۶ تن به ۵۶ تن رسیده است.
وی قیمت مصوب گوشت مرغ گرم در استان را ۲۰ هزار و ۴۰۰ تومان اعلام کرد و گفت: در مواردی فروش گوشت مرغ گرم به قیمت ۲۷ هزار تومان نیز گزارش شده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان به جوجهریزیهای انجام شده در استان زنجان اشاره کرد و افزود: در بهمن ماه یک میلیون و ۷۶۰ هزار جوجه ریزی انجام شده و این در حالی است که در مدت مشابه سال گذشته دو میلیون و ۱۷۰ هزار قطعه جوجهریزی انجام شده و این میزان جوجه ریزی در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۷ درصد رشد دارد.
دیدگاه تان را بنویسید