Iranian Agriculture News Agency

استاندار فارس:

مرحله‌ی سوم مدیریت مصرف آرد و نان آغاز شد

استاندار فارس از اجرای مرحله‌ی سوم طرح ساماندهی مدیریت مصرف آرد و نان خبر داد و گفت: در مرحله های قبل با تلاش های معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری، جهاد کشاورزی، دارایی و سازمان صمت استان رتبه‌ی برتر کشور به فارس اختصاص یافت، که در جلسه استانداران با معاون اقتصادی وزیر کشور اجرای مناسب این طرح در فارس به صورت الگو در کشور معرفی شد.

مرحله‌ی سوم مدیریت مصرف آرد و نان آغاز شد

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، محمد هادی ایمانیه در شورای اداری استان فارس تصریح کرد:در مرحله سوم این طرح سهمیه‌ بندی آرد از نانوایی ها برداشته خواهد شد و ملاک تخصیص آرد خرید نان از نانوایی ها خواهد بود. 

 به گفته وی؛ سهمیه ای به نانوایی ها اختصاص داده می شود که این زحمتکشان متضرر نشوند؛ دولت قبلا ۱۵ درصد اضافه بر خرید مردم به سهمیه‌‌ی آنان اضافه می کرده که در مرحله‌ی سوم به ۲۵ درصد افزایش خواهد یافت.

ایمانیه اضافه کرد: همچنین در این مرحله به فرمانداران اختیار داده شده تا سقف ۱۲ درصد سهمیه برای ایشان منظور کنند که برای مواردی استفاده خواهد شد که نان باکیفیت و مرغوب طبخ شود و به هیچ وجه افزایش قیمت در این مرحله نخواهیم داشت.   

استاندار فارس به گلایه‌ی به حق مردم درخصوص کیفیت نان اشاره کرد و گفت: از ظرفیت های ۳۷ درصدی این مرحله به منظور ترغیب نانوایی ها به طبخ نان باکیفیت استفاده شود.

عضو هیات امنای دانشگاه علوم پزشکی شیراز بر سلامت مردم تاکید و اظهار کرد: علم ثابت کرده نان های بدون سبوس عامل بسیاری از بیماری ها از جمله سکته های قلبی و عروقی، دیابت و تعدادی از انواع سرطان است. وقتی سبوس جدا نشود بسیاری از این عوارض کاسته می شود و جنبه‌ی محافظتی پیدا می کند که نقش موثری در تامین سلامت مردم خواهد داشت.         

ایمانیه با بیان اینکه نانوایی ها اظهار می کنند درصورتی که سبوس گندم جدا نشود زمان پخت افزایش می یابد و درنتیجه میزان فروش کاسته خواهد شد، ابراز کرد:  حدود ۳۴۰۰ نانوایی در سطح استان مشغول به فعالیت هستند که ۵۰ نانوایی به پخت نان کامل در یک شیفت اقدام خواهند کرد؛ امیدواریم بتوانیم به مرور زمان افزودنی های مفید از جمله آهن، روی و فولیک اسید را نیز به آن اضافه کنیم.               

 

 

انتهای پیام

دیدگاه تان را بنویسید