اولین همایش کشت چغندر علوفه ای در پاسارگاد برگزار شد
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد از برگزاری اولین همایش کشت چغندر علوفهای با حضور بهره برداران، دامداران و کارشناسان شهرستانهای شمالی در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایانا در استان فارس، یحیی مرادی اظهار کرد: گردهمایی مذکور با هدف ترویج کشت چغندر علوفه ای در راستای تولید و تامین علوفه با بازدهی بالا و کمترین مصرف آب و کمک به زنجیره تولید گوشت قرمز، برای اولین بار در این شهرستان برگزار گردید.
به گفته وی؛ در این همایش علاوه بر تشریح روش کاشت و برداشت، شیوه سیلو کردن و نگهداری محصول به مزایای استفاده این علوفه در خوراک دام نیز اشاره شد.
مرادی ابراز کرد: تامین امنیت غذایی در گرو کشاورزی پایدار و تکمیل حلقههای مفقوده زنجیره ارزش غذایی است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاسارگاد تصریح کرد: چغندر علوفهای یک گیاه دو منظوره است که دارای انرژی زیاد غذایی بوده و برای تولیدکننده و مصرفکننده مقرون بهصرفه است زیرا در واحد کیلوگرم از ماده خشک آن(DM-Drymatter)، بالاترین میزان انرژی نسبت به سایر علوفهها وجود دارد و با افزایش پروتئین در جیره غذایی و بالا بردن چربی شیر دام به افزایش بازدهی در دامداریها کمک میکند.
دیدگاه تان را بنویسید