برداشت هفت هزار تن خارک و رطب در خنج
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خنج گفت: سالانه در این شهرستان 20 هزار تن انواع خرما تولید میشود که حدود هفت هزار تن از آن بهصورت خارک و رطب برداشت و روانه بازار مصرف داخلی و خارجی میشود.
به گزارش خبرنگار ایانا در فارس، علی علی پور بیان کرد: شهرستان خنج دارای دو هزار و 700 هکتار نخیلات است که برداشت خارک و رطب از این نخلستانها از اواخر مردادماه آغاز شده است.
این مقام مسئول عمدهترین ارقام خرمای تولیدی شهرستان خنج را زاهدی و خاصویی برشمرد و افزود: در سالهای اخیر ارقام تجاری جدیدی از نخل مانند مجول به عرصه تولید این شهرستان وارد شده است که از نظر کمی و کیفی بسیار پُر محصول و مرغوب هستند.
وی افزود: تنوع در ارقام تولیدی خرما به دلیل ویژگیهای خاص هر رقم علاوهبر جلب سلیقه و ذائقه مصرفکنندگان به واسطه نوع کاربردهای متنوع همچون استفاده در صنایع غذایی مختلف از ارزش افزوده قابل توجهی برخوردار است.
دیدگاه تان را بنویسید