مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین:
تولید گوشت قرمز در استان قزوین سه درصد رشد داشته است
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین از رشد ۳.۴ درصدی تولید گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپرورش فعال این استان طی اردیبهشت ماه امسال خبر داد.
به گزارش خبرنگار قزوین، محمد میربابایی بیان کرد: طی اردیبهشت ماه سال جاری سه هزار و ۴۷۹ تن گوشت قرمز در واحدهای صنعتی دامپروری فعال این استان تولید شده است.
وی افزود: این میزان گوشت قرمز تولید شده در مدت مشابه سال گذشته که سه هزار و ۳۶۴ تن بوده افزایش ۳.۴ درصد رشد داشته است.
میربابایی یادآور شد: این میزان گوشت قرمز در چهار میلیون و ۲۰۰ هزار واحد دامی تولید شده است.
به گفته وی؛ بیشترین تولید گوشت قرمز در استان قزوین در واحدهای دامی شهرستان بوئین زهرا تولید میشود.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۷ هزار و ۸۹۷ بهرهبردار در زمینه تولید گوشت قرمز در استان فعالیت دارند.
خبرنگار: کیانوش کاکاوند
دیدگاه تان را بنویسید